Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

fredag 28. oktober 2011

Kjærstetur til Ullevålseter

Dette er vel 4. gangen den franske barnevakten kommer og snakker engelsk med guttene og Jarle og jeg la ut på vår 3. tur fra Sognsvann.
Den bakken opp til Ullevålseter er tung altså. Men det var deilig temperatur, opplyst løype og godt underlag. Og kjærsteturer er en veldig fin måte å være sammen på når hverdagen fylles med tidlige morgener, jobb, henting, bringing, middagslaging, leking, lekser, legging og husarbeid. Vi synes ihvertfall det er gull verdt og prioriterer barnevakt slik at vi får disse turene sammen. I dag spiste vi sushi etterpå og møtte en kompis av Jarle på Løkka til slutt.


Hadde med lykt for sikkerhets skyld, men ikke behov for det i dag.

Og i morgen blir det Halloweenfest på Tanum.
Knask eller knep?

2 kommentarer:

Nina sa...

Høres ut som du har hatt en koslig kjæreste kveld :)

Astrid sa...

Å, det hørtes kjempehyggelig ut! Vel anvendt barnevakt spør du meg :)