Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

torsdag 22. desember 2011

Klippekort på legevakta del 17 og knust ovn

Overskriften viser til to separate hendelser og ingen av dem passer særlig godt inn i en ellers tettpakket juleforberedelsestid.

Hendelse 1
Huff, minsten did it again. Fikk en telefon fra barnehagen om at aketuren endte i stakittgjerdet, og med pannen først. Taxi via Vålerenga før legevakta hvor en snill doktor plasserte 7 sting i pannen til den lille håpefulle. Heldigvis er kuttet over hårfestet og synes ikke, i hvert fall ikke så lenge hårmanken er så tett som nå (og går så langt fram...)

Rødlugg -rødt som blod...

Litt bedøvelsesgele festet på før sprøyte og 7 sting


Fornøyd herremann på Mc Donalds
Lå stille som en mus på undersøkelsesbenken da han hørte hva premien ville bli


Hendelse 2
Lillegutt er forferdelig uheldig, dette var hans 6. hull i hodet. Og det ser heldigvis ut til å bli lappet pent sammen uten noe mer om eller men -igjen.

En annen ting (og heldigvis bare en ting) som det ikke blir like lett å lappe sammen er ovnen vår. Og et dårligere tidspunkt å ta kvelden på må man jo lete lenge etter. Det er nemlig vanskelig å lage kaker, desserter, ribbe, sossiser og annet julesnask uten komfyr.
Døren til ovnen har alltid hatt en liten defekt, den har ikke stoppet i stillingen "rett ut" når den er åpen, men måttet legges helt ned til gulvet. Og i dag falt den VELDIG raskt ned til gulvet og av lyden som fulgte kunne jeg formelig kjenne tusenlappene renne ut av en allerede velbrukt pengepung.
Tidspunktet er jo bare helt utrolig! Både hva gjelder ønske om funskjon de nærmeste dagene og viljen til å bruke midler på hvitevarer akkurat nå.

Men hey, hey! Jeg får en ny komfyr til jul!! 
(viktig å være optimistisk).

God jul
4 kommentarer:

Silja sa...

God bedring og GOD JUL til dere!!!

Anna sa...

Hva skal man si? Godt at det bare ble en "skramme" på gutten og at det var tingen som ble knust...
Og T får jo mange bra historier å dra nå han blir stor..."og så var det den gangen på legevakta...."
Riktig god jul og klem!

ania sa...

Det blir aldri som planlagt. Minstemannen fikk en fin arr til å skryte av i barnehagen, så det er litt positivt også (i hvertfall foreløpig) og som du selv sier du får en ny komfyr så det kommer noe godt av all elendighet. Gud Jul

Endorfinlykke sa...

Stakkar, for en ulykkesfulg! Håper det går bra med ham?

Fortsatt god jul, selv med komfyrproblematikk og sure penger!