Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

fredag 16. desember 2011

Løpefølge fra jobb

Kollega Sara har blitt supersprek etter at hun ble mamma for andre gang i juni i år. Og mens kjærsten har tatt deler av distriktsturnus langt hjemmefra i høst har hun løpt rundt på Ekeberg med vognen først.
Og hva er bedre enn følge hjem fra jobb? Både sosialt, drahjelp og effektivt.

Jeg følte meg voldsomt priviligert og lettere euforisk der vi sto i Sinsenveien med byen foran oss og lav, rød vintersol fortsatt hengende over horisontkanten.
Særlig jevnt tempo løp vi ikke i, og røde lys, generell trafikk, skolisseknyting og sekkreim som løsnet ga oss et par uplanlagte pauser. Sara ville opp Kongsveien på nedsiden av Ekeberg og jeg ble med på en ekstra runde opp. Egentlig har jeg jo bare 5km hjem og jeg benyttet anledningen til å få meg en halvlang tur. Kongsveien ble forsert -for min del for andre gang, og den er altså så kjedelig og kjip! Og smal sånn at vi halve veien måtte løpe etter hverandre.
Ved Jacobs skiltes vi og jeg kjørte på litt ekstra de siste 4km hjem. Hadde en heftig flyvetur da jeg krysset en vei på sebrastripene nede i Vallhallveien, men klarte å holde meg på beina.
Ryktene går om at det er krise på 3 leveringsfronter: smør, biff og brodder. Skal forsøke å finne brodder i dag...

Mamma hentet barn i dag og sa seg også villig til å passe et par timer utover kvelden. En fin dag ble derfor toppet med en bedre middag på Oslo Spiseforretning i Gamlebyen. Kan anbefales på det varmeste. Bestill bord på forhånd og er du mørkredd er det smart med taxi :o)


Norsk julesylte kom som ekstrarett utover 3 rettersen vi allerede hadde bestilt.
Bra service, bra mat og god drikke :o)

4 kommentarer:

Silja sa...

Lekkert ;-) Deilig med løpefølge da!

Ingunn sa...

Ja, jeg er ikke vant til å løpe sammen med noen og første gang jeg sjekket distanse hadde vi allerede løpt 6,5km.

ania sa...

Broder eller trailsko anbefales med mangel på strømstans i tillegg er det livsferlig glat.

Endorfinlykke sa...

Løpefølge til jobb er gull! En ellers kjedelig og utløpt rute er unnagjort på et blunk.