Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

fredag 1. april 2011

Aprilsnarr

Noen som har blitt lurt?
Jeg har kommet meg helskinnet gjennom dagen uten de store gjøgleriene.

Vi nyter været nå når vi har det. Det skal bli kjøligere allerede i morgen, så da gjør vi som nordmenn flest, stikker nesa ut i solen og holder den der. Jeg har ikke vist noen bilder fra hvordan vi bor, sett bort fra innebilder i leiligheten. Men i dag har jeg tatt de første bildene fra bakgården..
Mor fikk seg 30 minutter ved poolen med bok før barna skulle hentes. Liker sånn utsikt jeg.

Verandaen vår. I dag var det så varmt at det ble to is. Gutta fikk velge ispakke selv og valgte av alle ting en som var uten sukker (og da må gudene vite hva som er puttet oppi istedenfor, for søte var de...)

Utsikten fra verandaen vår.

Gutta boys

Teodor på bassengkanten, full av is (heller der enn inne i leiligheten..)

2 kommentarer:

Anna sa...

Det ser jo veldig flott ut Ingunn. Nyt det! Her er våren satt på vent, tåke og bare et par plussgrader. Men snøen smelter jo.
Ser forresten på oversikten din at du har løpt 2,5 x mer i mars enn i februar. Det er veldig bra, men forsiktig, forsiktig. Kroppen trenger litt tid til tilvenning, og får den ikke det, protesterer knær, hofter, rygg og you name it helt ut fra det blå...

Ingunn sa...

Ja, tanken har vel slått meg.. Har tatt det rolig i nesten to uker. Hadde det ikke vært for langturen forrige onsdag hadde ikke distansen totalt disse ukene vært så lang. Men er vant til å pushe på og som du har skrevet før, da må man passe på mengden litt ekstra.. Det kan fort bli for meget. Så derfor er yoga og bodypump supre alternativer for å holde seg i gang.