Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

fredag 29. april 2011

Endelig fredag!

Uka har båret preg av å komme seg tilbake til hverdagen etter å ha hatt besøk av pappa og min søster Tonje. Vasking og rydding, Fredrik er i gang med skole igjen (noe han er veldig fornøyd med, han har fått vist fram den nye gipsen sin og så snakker han ganske bra engelsk nå sånn at han skjønner mer på skolen. Det gjør jo hele opplevelsen temmelig mye mer spennende), Teodor er i barnehagen (selv om han der er litt vel sprelsk for tiden og vi jobber en del med å få ham litt mer under kontroll), Jarle jobber som vanlig og jeg er godt i gang med trening igjen selv om løpeintervallene har blitt utsatt (håper kanskje jeg får løpt en tur før vi drar til Grass Valley i morgen).

Nå nytes fredagen etter fast rutine på Whole Food butikken i Mountain View etter Bodypump trening. Sushien er fortært, bryllupsnyheter fra Storbritannia er lest og jeg har fortsatt 40 minutter før første barn må plukkes opp.

Uteliv
I går møtte gutta og jeg Jarle på en fotballbane nær jobben til Jarle. Spiste litt picnicmat i kraftig vind før Jarle tok med seg gutta hjem og jeg dro på jentetur med Anniina, en finsk forsker som jeg også var ute med for en måneds tid siden. Den gangen red vi på en mekanisk okse. Har filmen lastet ned på pc`en til Jarle, men vet ikke helt hvordan jeg skal få formidlet fila på bloggen. Det er jo ikke et vakkert syn akkurat, og akkurat derfor hadde det vært morsomt å vise det fram. Selvhøytidelig er jeg i hvert fall ikke!
Her er det i hvert fall et bilde fra forrige rundes begivenhet: Anniina og jeg:

Disse symbolene er visst Eastside og Westside. Tøffere enn toget etter å ha fått
capser for gjennomført Rodeoaktivitet..

Vi startet med shopping på Standford shoppingsenter. Sminkegreier og en topp ble med videre på turen. Vi hadde en pit-stop på en operarestaurant, moro. Fikk etterhvert hentet med oss syklene fra sine små hybler (de har små boder med dør og tak i en lang rekke. Man setter sykkelen inn, et prosjekt i seg selv, og bruker sykkellåsen til å låse igjen døra. Veldig fint at ingen kan stjele sete, forhjul, hjelm etc, men å få ut skabberakkelet igjen var ikke veldig morsomt...) og syklet med sommersandaler i noe som minnet om norsk vinterkulde ned til Palo Alto. Hadde en veldig hyggelig kveld i en stor og dyp sofa foran peisen før det bar ut i kulda igjen.
Krysser fingrene for at langtidsvarselet er korrekt og at varmen kommer til uka.

Vi prøver å få til noen friturer for både Jarle og meg. Vi har ikke funnet noen barnevakter her og vi får derfor ikke gått ut sammen (har vært ute to ganger og begge gangene var vi hjemme igjen relativt tidlig). Så da blir det nest beste å dra ut en og en.

1 kommentar:

Frk. Løpeskjørt sa...

Så smart med sånne sykkelskap! Selv om det er kronglete å få sykkelen ut igjen.