Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

fredag 8. april 2011

Catfight på treninga!

Jeg har heldigvis ikke involvert! Eller det vil se, jeg klarer jo aldri holde munn.
Var på Bodypump, salen var tettpakket, mye styr grunnet innelåst anlegg og tomme batterier og da vi endelig satte i gang sukket folk litt oppgitt. Etter oppvarmingen tok det helt av for ei dame som hadde kommet altfor sent og presset seg inn et sted der det definitivt ikke var plass. Hun hylte og skrek, sparket til stepkassene til folk rundt og gikk tett opp i ansiktet på den stakkars dama foran og sa hun hadde sparket etter henne på utfallene. Den stakkars angrepne damen på raden foran var ikke så stakkarslig allikevel og jeg var en stund redd de skulle begynne å rive hverandre i håret. Instruktøren er virkelig ikke tapt bak en stol heller og prøvde så godt hun kunne å holde de to fra hverandre. Det var et spetakkel uten sidestykke "Ladies, hey ladies, shut up!!" skrek hun. Det var da jeg ikke klarte å holde kjeft og hentet steppen til den lille slåsskjempen og lagde plass bak meg selv. Vi var nesten 20 minutter ut i timen og hadde bare varmet opp!
Jeg kunne jo ikke annet enn å stirre på henne resten av timen, der hun sto mutt som en østers og stram over kjevemusklene som en krokodille. Kan ikke skjønne at hun kan ha fått noe utbytte av å være der i det hele tatt, hun hadde nesten ikke vekter på og gjorde mye rart. Tenker hun kan være truende til å sende inn skriftlig klage på samtlige deltagere samt instruktøren og trolig også gå til pressen -slik hun sikkert gjør 3-4 ganger i uka. Diagnose?? Think so. Tror ikke hun kommer tilbake. Skrekkelig moro en fredag morgen!!!

Fant ikke noe godt luggebilde på Google, men har dette! Dette er Teodor 7 måneder, på Storbytur til Madrid sammen med Silje og Cedrik.

I går kom det ikke noe innlegg, for første gang siden jeg startet å blogge og det er nå 2 måneder siden. Ble faktisk rastløs og litt abstinent. Var på nippet til å stikke ned på den nærmeste Starbucksen bare for å komme meg på nett! Forhåpentligvis får vi fixet nettet hjemme så det ikke skjer igjen ;o)
I dag blogger jeg fra Whole Foods Market. Jeg pleier å stoppe her og spise sushi etter Bodypumpen og her, som på et hvert sted du kan sette deg ned i dette området, er det trådløst nettverk tilgjengelig.

Ellers får jeg vel nesten bare oppdatere litt. Fredrik ble evaluert til nivå 2 på svømminga og vi starter neste uke. Teodor begynner også og er fast bestemt på at han endelig skal få brukt baderingen han har løpt rundt med i stua. Jeg prøver å fortelle at han skal lære å svømme uten, men da ser han bare uforstående på meg, "hvorfor har vi den da liksom??"

Nå ser vi fram til helg, men er enda ikke sikre på hva vi skal finne på. Vi har lyst til å dra til Yosemite, men det er 5 timer å kjøre så vi får se..

Kjent for de høye fjellene og det fantastiske lyset.

Og pappa og Tonje: dere må gå inn på langtidsvarselet for Menlo Park (link på høyre side av dette innlegget) og se hva som skjer med været den helgen dere kommer hit. Looking good!2 kommentarer:

Unknown sa...

HAHA..Bra med action skjønner jeg på aerobic timene i California..hehe.morsom historie.

Sol sa...

Hei Ingun!! Gøy med litt action der da!!på en morgentime med bodypump..-kunne sikkert ha skjedd her også, på zumba timene på mandager der jeg går, er det propp-fullt også, så det skulle ikke forundre meg, men virket litt spesiell hun der ja!! Forresten så utrolig fint ut i fjellene der ja!! Hilsen fra "pollen dronninga..i nord.."