Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

tirsdag 26. april 2011

Ut på løpetur... full av duppeditter

Alt lå til rette for den beste løpeturen ever.
Nye sko, belte til drikke, Ipod med musikk, oppladet Garmin, ny løpeshorts.
Ventet spent på at Jarle skulle komme hjem fra jobb.

Med alt på ser det unektelig temmelig løpegeekete ut og jeg kan ikke klandre folk som så meg på turen i går om de tenkte jeg så ut som et juletre fullt av pynt. Jeg gikk ut og ventet på å få kontakt med satelittene, og ventet og ventet og ventet... Begynte å gå litt og ventet. Arg.
Til slutt satte jeg på klokka så jeg kunne løpe og bare ta tiden og pulsen. Kunne dermed koste på meg å ta det skikkelig rolig, bruker normalt GPS`en for å pushe tempoet bitte litt opp.


GPS på armen, Ipod i øret og drikke rundt magen.
Og nye sko i en halv størrelse større enn jeg pleier, dama i butikken anbefalte det.

Men det var en fantastisk ettermiddag. Været var akkurat passe ifht klærne (shorts og løpejakke) og jeg løp bort til Stanford, rundt og tilbake til shoppingsenteret. Valgte der å ta en ekstra liten sløyfe før jeg løp hjem. Hadde med Gatorade og drakk litt etter 30minutter og resten etter en time. Totalt stoppet tiden på 1.24 timer og ca måling på Google Earth viste 14km. Det gir en snittid på 6.00min per km, 10km/t. Og jeg hadde det virkelig rolig og behagelig hele veien, snittpuls på 164 (det er lavt for å være meg) og ikke antydning til verken kvalme eller svimmelhet da jeg kom hjem.

Alt i alt veldig fornøyd selv om det ikke ble verdens beste tur. Og nå som vi skal tilbake til hverdag igjen blir det definitivt mer trening enn forrige uke. I dag blir det rolig yoga.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bra tur!! Og fint bilde ;-) Silja

Anna sa...

Det er jenta si det. Duppedingser er gøy! Bra med rolige turer i behagelig tempo, de gjør godt både for kropp og sjel.

Ingunn sa...

Rolig yoga i dag, masse bra strekking på hoftene og setet. Veldig deilig etter relativ langtur i går (for meg var den ihvertfall lenger enn vanlig og da begynner jeg å kjenne det i hoftene).
Og Silja, bildet er tatt av min håpefulle 6 åring som for tiden går rundt i verden med kun en arm. Ikke verst å holde stort og tungt kamera med en hånd :o)

Charlotta sa...

Heja! Ser ju himla proffsigt ut!
Mina nya joggeskor har nått Oslo tillsammans med mig och mina ungar (med bil alltså!). Så nu måste jag våga komma igång. För övrigt så har nano-Midas och jag fått tillbaka brännkopporna igen... Nytt besök till husläkaren för liten man imorgon, tillsammans med far. Mor måste på operan och iallafall visa mig på första repetitionen av Peter Grimes, innan jag antagligen blir hemma resten av veckan med plåster och basselusker i skön förening. Suck.

Ingunn sa...

Hei C! Følte meg proff, men resultatene står ikke helt i stil til utstyret. Men har høye intensjoner om å bli bedre. Og du og skjønner jeg. Snør på skoene og kom deg ut! Press deg litt, men gjør det morsomt.
Ang brennkoppene. Vask gjerne oftere enn 2 ganger daglig og pass på å fjerne absolutt alt av kruster. det er derfor jeg synes det er bedre med rennende vann (som dusj) enn rensevæsker. Gjør mindre vondt og blir renere totalt. Lykke til (igjen..)