Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 23. april 2011

Gipsen og siste dagers oppdatering

Dagene går fort. Det er lørdag, påskeaften og bare to dager til pappa og Tonje vender nesene hjemover igjen.

Her er et bilde av Fredrik med den fine gipsen. Det er altså en laske med bandasje rundt da ortopeden mente den ville støtte bedre enn en rundgips. Ulempen er at kalkgipsen som er i en laske er ganske tung. Men gutten er fornøyd og da er alt bra :o)


Fredrik ville fryktelig gjerne legge ut dette bildet sånn at kompisene Arvid og Jakob kunne få se gipsen.


Gjestene i San Francisco
På torsdag dro pappa og Tonje en tur til San Francisco. De gikk over Golden Gate (Tonje hevder de småløp -pappa kaller det Power Walk). Der møtte de av alle ting Tonje sin nabo fra Lyngdal, verden er ikke stor. Er litt misunnelig for vi har enda ikke vært over broen uten bil. Men med lille Spider Monkey er det ikke veldig fristende å være 60 meter over dypt vann, vi får se om vi får det til (eller kanskje eneste tur over til fots blir halvmarathon...). De fikk også kjørt Cabelcar (trikken opp og ned de bratte bakkene, sett China Town og spasert rundt i en veldig vakker by. De klarte også helt udmerket å finne fram på egenhånd og kjørte kollektivt uten problemer.
På kvelden passet de våre to håpefulle og Jarle hadde vår første utekveld alene, uten barn og uten å gå ut sammen med andre. Vi drakk rosèvin i sola og mimret over Korsicatur med Hildrumfamilien i fjor før vi spsite en grei middag på en restaurant i nabolaget.Shopping i Milpitas
Fredag hadde Tonje funnet et vannvittig kjøpesenter på internett med outletsalg. Vi vet ikke helt hva som gjør at det er "outlet" og ikke et vanlig kjøpesenter. Mulig produksjonsfeil? Ikke årets modeller? Selger direkte fra fabrikk og ikke via andre forhandlere? Vet ikke, men mye er rimeligere enn i andre butikker og litt shopping ble det der også. Men vi hadde med oss gutta boys, og igjen, det er nesten barnemishandling å ta dem med på noe sånt. Vi hadde egentlig tenkt til å finne en lekeplass eller noe utenfor, men senteret var så enormt (over 200 butikker + kinosenter) at det tok 5 minutter å kjøre rundt. Lite fristende å forlate hverandre når vi ikke var kjent der.
På kvelden tror jeg vi hadde første kveld uten større påvirkning av jetlag og gjestene holdt seg våkne til nesten midnatt ;o) Koselig kveld.


Half Moon Bay
I dag er det påskeaften og vi hadde lyst til å vise gjestene Half Moon Bay samtidig som vi ville la gutta få løpe litt etter en heller lite aktiv fredag for barnas vedkommende. Da det kun er plass til 5 i bilen har jeg blitt igjen hjemme. Håper de har tatt noen fine bilder. Skal prøve å laste ned fra kameraene deres og legge ut bilder fra hele besøket etterhvert.

Trening
Jeg har kost meg i Menlo Park. Spaserte først en tur i nabolaget og tok dette bildet av et påsketre...


Gikk også innom byens løpebutikk og spurte litt nysgjerrig om jeg kunne få vite litt mer om Mizuno løpeskoene... Og vips spradet jeg rundt barbent og fortalte villig vekk om overpronasjon, de gamle skoene og leggplager. Og vips igjen var jeg ute på parkeringsplassen og prøvde fire forskjellige løpesko. To par var veldig gode, et par fra et amerikansk merke som heter Brook og et fra Mizuno. Endte opp med et par av disse siste og veldig fornøyd med å betale 110 dollar nå når den står i 5,5 -under 600 norske kroner med andre ord :o)
Mizuno Wave Alchemy 10

Og så var det like greit å kjøpe et flaskebelte da det er slitsomt å løpe med flaske i hånden. Jeg planegger jo turer på over mila og da trengs det påfyll underveis. Beltet har også en liten bag med plass til energigele eller andre ting man måtte trenge på tur.
Drikkebelte med plass til 2 flasker. Skulle man bli sint underveis og f.eks ønske å kaste flasker etter noen ?? kan man kjøpe nye flasker løst.

Og en dings til å rulle på såre legger og lår for å løsne opp i dypt vev:
Den funker bedre enn dette reklamebildet skulle tilsi...

Tante T mottar behandling av to snille og hjelpsomme gutter. Her er også "kjevla" i bruk.
Jeg skal bruke den på utsiden av leggene, der jeg til tider fortsatt kjenner lett murring.


3 kommentarer:

Charlotta sa...

Ser tufft ut! tycker Arvid! Massa hälsningar till Fredrik: du är en tuffing.
Kändes nog lite speciellt att bilden var för honom själv och Jakob.
Här i Stockholm är det en fantastisk vår. Nu ska vi andra svängen ut till sommarhuset. I förrgår var vi där och röjde kvistar (så nu blir nog min ena granne glad, som hintade om det förra sommaren!) och bar ut lite möbler. Nu hoppas vi att grannflickan är kvar och att några andra sommarkompisar också är ute.
Hälsa massor till Tonje och "stor-Fredrik".
Kram från oss alla till er alla
Arvid, Jarl, Mojna och Charlotta

Tale sa...

Hei Fredrik-vennen min !Jeg ser gipsen din naa paa bildet ! Den er kjempekul og det er du ogsaa. Det er bra at du smiler paa bildet, for da vet jeg at du har det bra selv om du brakk armen din. Jeg er i London paa ferie. Her er det sommer og jeg skal mote Alex (tremenningen min i dag). Han er ogsaa 6 aar. Jeg savner deg masse og jeg liker deg veldig godt ! Vi ses snart haaper jeg. Verdens storste klem til deg

Tale sa...

Glemte aa si at meldingen er fra Jakob :0)