Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

mandag 18. juli 2011

Road Trip #2

På lørdagen var vi klare for langtur nr 2. Med mange gjester i huset kan det fort bli vanskelig med søvn og vi valgte derfor å la familien Vikesund Jensen få låne leiligheten vår og la dem utforske San Francisco på egenhånd siste halvdel av deres tur. Nå sov vi faktisk ganske godt med gjester i huset denne gangen, men turen var planlagt for lenge siden.

Vi satte av gårde over fjellet med retning Vegas.
Første dagen ble en laaang kjøretur. Vi hadde egentlig planlagt en strak kjøretur gjennom Yosemite, men endeløs tillit til GPS`en gjorde at vi fikk en bittelitt kortere tur litt nord for nasjonalparken. Ja, ja. Sånn kan det gå. Men det gjorde ikke så mye. Vi hadde uansett en fantastisk tur over fjellet, masse fin natur å se og Yosemite skal vi se på turen hjem igjen uansett.

Første stopp


Deilig, men kaldt å dyppe tottisene


Veldig glad da. Mhmm.
Her her vi på det høyeste passet på turen vår, godt over 3000 meter.

Teodor nyter utsikten

Fredrik later som han faller ned et stup. Mr Drama

Vi overnattet i Mammoth Lake, en skilandsby som også er fantastisk vakker om sommeren. Dvs, det er sikkert vakrere der nå når det nesten er tomt for turister. Rommet vårt kostet til full pris 625$ mens vi fikk det for 125$ grunnet lavsesong. Går an å bo bra da.
Slappet av noen timer på hotellet og bassenget før turen gikk videre gjennom Death Valley.

Ingen kommentarer: