Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

onsdag 6. juli 2011

Teodor 4 år - Hurra!

HURRA HURRA FOR DEN STORE LILLE GUTTEN!


Teodor har feiret bursdag i barnehagen i dag. Det var veldig stas da de et stykke ut i lunsjen fikk øye på meg og brettet med cupcakes med sjørøverflagg.
Teodor var stolt og damene i barnehagen imponert over at jeg hadde bakt selv... Hallo??? 
Jeg var visst en av de første som ikke hadde kjøpt kake..


De største barna i barnehagen er borte for sommeren. De skal forberedes til Kindergarten og er på diverse camper etc. I dag var det 18 barn tilstede og Teodor syntes det ble litt meget når alle sang bursdagssang for ham.


Teodor bestilte spaghetti og kjøttdeig til middag. Her inntar vi kake og jordbær, også etter Teodor sitt ønske (og jada, kaka er kjøpt den. Hjemmelagd til barnehagen og kjøpekake hjemme.. Litt teit, men, men)Teodor ønsket seg ballonger til bursdagen sin. Han fikk denne ballongbuketten og i ltillegg fikk han en egen heliumtank med ballonger og snører så han kunne lage så mange ballonger som han ville. Det var stor stas og det var like før luftmadrassen fikk seg en heliumstøyt også, men vi tenkte det ville sett litt spacea ut...

Totalt en fin dag for store og små. Fint når vi er sammen hele familien, det synes gutta er det beste i hele verden.

Kjærstekveld
Ellers hadde vi barnevakt i går i mange timer. Vi startet ut med en tur på Toys `R Us. Dro så opp til Stanford og løp en runde rundt The Dish sammen. Spise litt på cafe Coupa på Stanfordområdet. Coupa er forresten Jarle sin favorittcafe og jeg tror lykken for ham er å komme dit rundt klokka 8.00, kjøpe en kruttsterk kaffe, sitte i stillheten og morgensola med boka si eller et paper og stille observere at folk kommer syklende eller gående og at universitetet våkner opp. Dusjet og dro på kino. Så den siste til Woody Allan, Midnight in Paris. Dette var en feelgood film. Vakre bilder fra Paris, fine klær, artig plott, godt skuespill og absolutt en film man bør se. Og liker man smågatene og lysene i Paris så MÅÅ man bare se den.

Trening
Det er rart hvordan løpeturer oppleves forskjellig fra gang til gang. Noen få ganger flyter man bare av gårde og en puls som nærmer seg makspuls føles helt greit og man er full av energi og man lurer egentlig bare på hvor lenge det hele kan vare.
De to siste dagenes løpetur har IKKE vært sånn. Løp sammen med Jarle i går og han er grei, jeg bestemmer tempoet. Men etter å ha travet rundt i leketøysbutikk en stund og at det i tillegg var veldig mange timer siden mat var det ikke mye  energi å hente. Jeg tenkte vi kunne ta en rolig tur på flatmark, men Jarle ville veldig gjerne rundt The Dish fordi det er så fint der. Men det er langt opp og så går det bare ned. Ingen flate partier i det hele tatt. Snittpuls på snaue 160 og jeg følte jeg var døden nær hele veien. Pusta som en blåsebelg og var usikker på om jeg skulle komme meg tilbake til start (bilen).

I dag fikk jeg meg en liten løpetur etter et tonn med kake og det skulle ihvertfall ikke stå på caloriinntaket denne gangen. Blodsukkeret hadde vel gått rett på loftet og så ned i kjelleren igjen, eller magen var stinn eller gudene vet, men beina var tunge som tømmerstokker. Brukte en evighet på en pitteliten 7km runde. Pulsen i dag var ikke oppe i 160 engang. Håper det blir bedre neste gang. Jeg får legge det hele sammen og kalle det en rolig midtimmellomlengde tur. Det er visst bra for noe har jeg hørt, uten at jeg er helt sikker på hva. Det føltes ihvertfall greit nok til at jeg tar et stykke kake til til kveldsmat ;o)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis til Teobror!

Som dere sikkert har hørt har vi kjørt reprise fra ifjor og fulgte etter mamma og pappa til Korsika forrige uke. Lange slække dager på Hildrumstranda var digg, selvom Silje savnet girls night out, og soffen og Anna savnet fetterne.

Ellers er det veldig artig å lese løperapportene dine, kjenner meg mye igjen! Du får si fra til brodern om at Amsterdam maraton går av stabelen 16 oktober, og det ikke er for seint å slenge seg med... V

Nina sa...

Gratulerer til Theodor! Tenker det var stas når mamma kom med kake i barnehagen ja! :-)

Er rart det der hvordan dagsformen endrer seg..du får nyte de dagene løpingen går som en lek og ta det som en utfordring de dagene bena er litt tunge :-)

Charlotta sa...

Sort grattis till Teodor! Hurra för vår käre lille tokstolle! Ska bli fint att Teodor och Jarl kommer i samma barnehage till hösten.
Kram från oss alla på Solvägen!