Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

mandag 25. juli 2011

Tanker til Norge

Det er godt å følge nyhetene og se hvor mye det norske folk bryr seg etter det grusomme angrepet på Oslo og Utøya sist fredag. 200 000 som møtte opp i sentrum for å hedre de døde og etterlatte!! Leser også hvordan medier i andre land kommenterer at det norske folket står sammen og ønsker mer demokrati og samhold framfor hevn og dødsstraff. Og det er så viktig og bra at man tenker sånn. For mer våpen og mer død er IKKE det vi ønsker oss.

Det ble litt av en avslutning på Roadtripen vår østover. Men nå er vi altså tilbake i Menlo Park. To dager til vi flytter ut av leiligheten og masse som skal organiseres, vaskes og pakkes før den tid. Teodor skal i barnehagen på formiddagen onsdag og fredag og så er også han ferdig med sine "institusjonsdager" her i USA.

På fredag drar vi nedover mot LA og det blir litt sightseeing, Disneyland, Universal Studios, men mest ro og avslapning før vi kommer hjem til Norge torsdag 11. august og mest sannsynlig en ganske stressende sensommer og høst.
Men vi gleder oss hele familien til å komme hjem igjen til Oslo, til venner, familie, kollegaer og vante omgivelser. For selv om Oslo ble rammet hardt for noen dager siden er fortsatt Oslo den beste byen i verden :o)

Jeg har ikke så lyst til å blogge om lykkelige dager akkurat nå og venter derfor litt med avslutningen på turen vår og opplasting av bilder.

1 kommentar:

Charlotta sa...

Arvid är tillbaka i Oslo hos sin pappa idag. Jag åker med Jarl på fredag eller lördag. Sommaren är "slut". Tillbaka till Norge. Det blir nog speciellt att komma dit igen, efter allt som har hänt. Men vi gläder oss väldigt till er hemkomst.