Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

søndag 8. mai 2011

Going back to Jarle`s Roots

Turen videre fra Redding til Corvallis ble lang. Veiene opp til Lassen Park var stengt grunnet snø... så vi valgte å kjøre videre oppover mot Oregon med små stopp på bakerier, rasteplasser osv, ingen store opplevelser (sett bort fra det leven en 3 og 6 åring kan klare å få til i baksetet av en bil -puhhh).


Partners in Crime


Funny (langs veien i Oregon)

Det var fint å komme til Staten der Jarle ble født. Overskyet og kaldere enn i California, men frodig og grønt, våren står på for fullt.
Kom til Ron og Cathy rundt kl 18. Ron er venn av svigers fra studietiden og Cathy har kommet til senere og de bodde en periode i Norge, Hvitsten og hun snakker bittelitt norsk. Hun og Teodor kommuniserer bra ;o)
Hyggelig middag før vi ble innlosjert i eget gjestehus, deilig. Gutta er seg selv like og det er greit å ha et sted å trekke seg tilbake til selv om vi bare skal være her til i morgen. Men både hovedhus og gjestehus bærer preg av år uten småbarn i huset og Jarle og jeg slapper ikke så mye av så lenge de håpefulle er våkne. Dvs, vi hadde en opplevelse tidligere i kveld der Teodor hadde blitt vist "loftet", en åpen løsning over stua. Der lå det en stor treningsball -en sånn til å ligge på og rulle over. Veeldig fascinert Teodor. To minutter etter at vi kom ned igjen var han plutselig vekk, og også storebror. Først et brøl, så en diger blå ball flyvende ned i stua og så to gapskratt fra loftet. Heldigvis bommet han på keramikken...


Dick, Jarle, Meg, Cathy and Ron

Ovnen til Ron og Cathy stoppet å virke for et par dager siden og de måtte over
til naboen for å få laget ferdig frokosten..

I morges ble det servert en fantastisk brunsj med omelett, fersk frukt, pannekaker til barna, croissanter og pølser. Et annet vennepar av svigers, Dick og Meg, kom på frokostbesøk for å hilse på den ville Hildrumgjengen. Deilig frokost, men etterhvert ble det på tide å få barna ut.

Morsom skulptur/klatrestativ

Var i parken, kjørte rundt i Corvallis, på Campus og var på lekeplassen før middag med Ron og Cathy`s datter Kirsten med familie.
Corvallis har ca 50.000 innbyggere, 24.000 studenter og campus er et stort område av byen. Morsomt å se hvor Jarles foreldre holdt til, hvor de spiste og hvor de en gang bodde. Huset de bodde i er borte, men tomta er der, med et mrosomt gjerde ut mot gata.
Den første universitetsbygningen, som også først var den eneste.


Teofor og jeg utenfor det gamle sykehuset

Jarle utenfor sykehuset der han ble født. Rart å være tilbake

Tomta der huset en gang sto. Trærne langs veien var sagd ned og laget til et fantastisk gjerde

Gjerdet var laget av avsagde pinner og noen delser av trærne som fortsatt sto med rot,
her et lite vårtegn


Fredrik og Teodor

Utsikten jeg tror Eva og Kjell Ivar må ha hatt fra husetTeodor i lek med Ella

Kirstin, Steve og Ella

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Vad jättekul att se foton från Jarles födelsestad! Och nu rasar lille mini-Jarle runt, alias Micro-midas (apropå "partners in crime"!), på de samma platserna.m Tak och loövh att keramiken klarade sig.
Har nano-Mida§s i knät1§, så detta blir kortfattat!
Hälsa restem av wewöf gänget

Astri Hildrum sa...

Så fine innlegg du lager, Ingunn. Veldig, veldig hyggelig å lese beretningen fra Oregon og se alle de fine bildene. Og du må hilse masse til Ron og Kathy og Kirsten. Lille Ella er vel akkurat like stor som Eva, vi feiret bursdagen hennes på etterskudd søndag og savnet selvfølgelig dere igjen.

Pass godt på dere selv!!

Solveig sa...

Synes du begynner å få en lekker California tan jeg:) Klem fra Solveig