Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

fredag 20. mai 2011

Saratoga

Tok på formiddagen mamma med på Yoga. Det er deilig å starte dagene med litt trening. Været har i dag vært supert og vi hadde et par avslappende timer på teppet i parken før vi hentet de to små håpefulle.

Frappuccino, Red Velvetkake, bøker og sol. Mmmm

Yogalæreren anbefalte oss å dra til et sted som heter Saratoga som ligger like i nærheten av Stanford. Jeg hadde hørt navnet, men visste virkelig ingenting om stedet. Han snakket om de fantastiske japanske hagene som ligger i Saratoga og om at de dyrker god vin der. Ikke akkurat to ting det fristet å ta med barna på, men vi bestemte oss allikevel for å ta turen dit.
En kjøretur på knappe 20 minutter og vi rullet inn i en Cowboylandsby. En noe moderne sådan, men allikevel veldig koselig med små hus med uteservering langs fortauene, kroer og vinsmaking. Husene kjenner man igjen fra typisk ville vesten med disse store overbygde verandaene. Her er det stort sett varmt (selv om ikke vi har opplevd den jevneste temperaturen i Californias historie) og folk trekker inn i skyggen i motsetning til oss nordboere.
Vi visste ikke hvor vi skulle, men hadde med mat og ville i en park. På GPS`en så vi to store grønne områder og prøvde oss på den største først, en svær gravlund... Vi var heldigere med andre forsøk og tilbragte hele dagen i et fantastisk parkanlegg. Picnicområder, bekk med pinner og steiner, stor lekeplass og område med vannlek.
Ingen japanske hager i denne omgang, kanskje til uka.
Saratoga Creek var et morsomt sted å leke

Picnic i parken

Og når de små har det bra, har gjerne de voksne det bra også..

Ja, se der. Der kom hun seg opp i en hengekøye gitt
(selv om det ikke tok så lang tid før jeg fikk besøk, og selv om den ikke var særlig komfortabel. Hengekøyetid er hengekøyetid.)

Livet er herrrlig

Armen til Fredrik
Ja, gipsen er endelig av og det er helt fantastisk deilig. Han må fortsatt bruke fatle på skolen og egentlig alltid når han er i aktivitet. det er bare 5 uker siden bruddet, og selv om det vokser godt sammen vil det fortstt være en måned eller to før armen er like sterk som før. Dvs at det skal mindre traumer til enn til vanlig før armen kan brekke igjen. Og prøv å si til en Starwars-fan at han må ta det rolig. Nei, nå vil han leke med lightsabers igjen gitt. Vi prøver å ha på fatlen så mye vi kan, så ser i hvert fall andre at det er noe galt med armen..
Hva gjelder funksjon virker albuen og skulderen å fungere som normalt. Håndledd og fingrer henger ikke helt med enda, men nummenheten i tommelen er nå endelig borte og han kan rette ut fingrene litt. Tommelen opp går fortsatt ikke. Ny kontroll om en måned, men regner ikke med full funksjon før etter at vi er tilbake i Norge, opptil et halvt år sier legen at vi må forvente.
Men nå skal vi bade og kose oss og Fredrik bruker armen for det den er verdt. Han ser muligheter og ikke hindringer. Fin gutt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det så unektelig deilig ut :-) Silja