Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

onsdag 15. juni 2011

Post NY

Siste innlegg om New York turen. Nå har jeg landet litt igjen her i California og det er hverdag igjen. Turen fordøyes hele tiden og jeg er glad for både jentetur, deilig mat, fine spaserturer og 25km løping totalt.Fant dette bildet av meg selv løpende over målstreken. Ser ikke ut som jeg vet helt hvor jeg var. Og det gjorde jeg som nevnt heller ikke. Glemte å stoppe klokken og prøvde et øyeblikk å komme meg ut av hele målområdet etter passering grunnet kø. Skjønte etterhvert at det var kø for å få medaljer, og den er det jo hyggelig å ha med hjem i baggasjen..


Det var som tidligere nevnt forferdelig lummert den dagen løpet gikk og da vi sjekket etterpå viste det seg å være 96% luftfuktighet!!! og 20 grader. Ikke rart det kokte i topplokket.
Men det hele frister til gjentakelse så man skal ikke se bort i fra både 10km løp og kanskje en halvmarathon i løpet av høsten selv om det foreløpig ser dårlig ut med halvmara i San Francisco -første halvdel er full allerede.


Reservoiret i Central Park. Dagen før løpet


For de som ikke kjenner Anna så har hun litt temperament...
Og dette er hva som skjer med mutre med svære rumper som ikke holder til høyre i løypa.. ;o)


Disse to bildene er fra hotelltaket. Kunne godt hatt noen timer til der oppe.
Hotell Gansevoort i Meatpacker District
3 kommentarer:

Anna sa...

Thi hii, morsomme bilder! Du ser jammen sprek ut du passerer mållinja!

Ingunn sa...

Ha, ha. Følte meg ikke så sprek så det var morsomt å få bildene.. Ser ut som jeg har bola litt på låra, men ellers relativt normal ;o) Synes bildet av deg som banker mutre er mye morsommere. Godt du startet så langt fram at vi slapp å se resultatet av "Anna -the jawbreaker". (selv om det faktisk lå noen damer spredt utover sidelinja...??? Ditt verk???)

Charlotta sa...

Coolt foto! Även om det egentligen kokade inne i skallen.
Kram