Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

mandag 13. juni 2011

Hjem fra det store eplet

Det er mandag formiddag og helgen har gått så altfor fort. Med 4 jenter på tur har det blitt mye shopping, mye trasking og mye godt å både spise og drikke.

Jeg tok noen timer på egenhånd både lørdag og søndag. Liker å spasere rundt og kikke, dessuten har nok jeg stagget amerikashoppingen min langt mer enn de andre jentene. Men en tur på Victorias Secrets, det ble jeg med på. Tror vi var der i nærmere to timer...

Tror egentlig denne stolen er ment for stakkars kjærester og ektefeller som må være med på shopping. Men vi trengte en pust i bakken, og stolen var både fin og god den, så da så.

I fifth avenue dumpet jeg opp i en stor parade. En voldsom mengde Puerto Ricanere som av uant grunn var samlet i noe som mest liknet et stort russetog. Det var fløyter og flagg, korte topper og skrål og bråk. Sto på fortauet og danset etter latinorytmer sammen med tusner.


Paraden

Møtte Anna og gikk langs ground Zero og langs flott parkanlegg langs Hudson River.Litt vel lettkledd positur her, men ditta var deilig gitt. Etter mye trask var det godt å slenge litt ved poolen

Trening
Vi skal hjem nå og la for sikkerhets skyld inn en liten treningsøkt før avreise. Var ute klokka 8 og løp langs Hudson River, tvers gjennom New York og over Brooklyn Bridge. Trampet såvidt ned i Brooklyn før vi vendte nesene hjemover igjen.l Totalt 15 kilometer som kjentes godt i hoftene etterhvert. Subb, subb. Men god treningsøkt før lang flytur hjem for både Anna og meg. Møtte på hjemturen Silje som også hadde fått på seg teningstøy -det er deilig når man blir bitt av jogge/løpebasillen. Hvor som helst, når som helst.

Nå skal vi ut på Diner`n og spise egg og bacon, mmmm


2 kommentarer:

Silja sa...

Det ser unektelig ut som dere har hatt det FINT!! :-) Deilig og fortjent er det!!

Charlotta sa...

Tänk, nu har du gjort det! Grattis!!! Jarle har iallafall något spännande att se fram mot när du återvänder till amerikahemmet... Nu blir det nya mål att springa mot, gissar jag.
Härhemma övar Arvid som en riktig fiolonist med metronom till sitt uppträdande på avslutningsfesten på torsdag i barnehagen. En Paganini-caprice och ett litet stycke av Weber ur "Friskytten". Mycket stolt, för han har blivit tillfrågad om han ville spela. Fredag har han sin sista dag som barnehagebarn. Så fort det har gått med allt!