Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 4. juni 2011

Calistoga

Fredag kveld med barnevakt og bryllupsdag ble super. Jarle og jeg løp som planlagt rundt en mil, uten GPS og duppedingser, bare oss en hel time med småprating. Etterpå dro vi på en tapasrestaurant rett rundt hjørnet der vi bor og spiste god mat og GOD vin, jam jam, før vi kom hjem til vasket kjøkken og tømt oppvaskmaskin, gutta utslitte og rene etter parktur og bad og sovende søtt i hver sin seng.
Det blir mer barnebakt for å si det sånn!! Skal ikke mange timene til heller for å få ladet ut litt negativ energi og så lade opp igjen.


Gutta Boys

I dag har det regnet. Det er ikke kaldt, men liksom ikke noe moro å henge ute heller. Koste oss hjemme med pannekaker og lekeslåssing før vi kjørte nordover mot vindistriktene nord for San Francisco -Napa Valley. Etter et par timer kom vi til Castell De Amaroso, et kjempeflott (men nytt) slott/borg. Det er en italiener/amerikaner som har kikket på slott i Italia og bygd en blanding av det han liker best. Det tok 14 år å bygge herligheten og er helt fantastisk. Vinen var helt grei (Jarle fikk den ære å være vinsmaker, jeg tok en nipp).
Guidet tur på 2 timer var ikke aktuelt og heller ikke anbefalt med barn under 5 år (burde vært høyere spør du meg, tenk så kjedelig å være liten nedi  kjelleren der i 2 timer...). Men det lille vi så av slottet var fantastisk, med tårn, og voldgrav, drueranker og valmueblomster, sauer og frosker, uendelige rekker med vinflasker og bueganger opplyst av stearinlys.
Herligheten ligger like ved Calistoga der vi spiste før turen etterhvert gikk hjemover igjen.


Fredrik og Teodor utforsker

Midten av borgen

Gutta holdt godt tak i pappa, her var det bratt..

Meter på meter på vin. Men det var mest atmosfæren som trakk, ikke nødvendigvis vinen
Helt grei den også, men legger ikke igjen 1000dollar kassa for å si det sånn

Gutta tegnet og vi hadde minst 5 minutter med ro og vinsmaking

Skulle gjerne hatt noen flere bilder av Fredrik også, men han har bestemt seg for at han ikke vil tas bilder av for tiden, og i hvert fall ikke mens han smiler (kanskje dersom han får lov til å simulere slåsskamp...)

Ps: det er for tiden noen problemer med blogspot som gjør at jeg ikke får skrevet inn kommentarer som jeg kunne før. Men takk til dere som leser og kommenterer! Synes det er morsomt at folk følger med! Og til deg som kommenterte på et gammelt regnværsinnlegg: skal gå inn å se på hvilken Hunterstøvel du mener, men jeg vet ikke hvem du er!! Du kommer bare opp som anonym.

Og gratulerer til Astri, Jarles søster som hadde bursdagsjubileum for noen dager siden og til Britta som fylte år 2. juni. Hipp hipp!

Og hvis noen henger med, helt på slutten her:
JEG TRENGER MUSIKKTIPS!
Trenger noe å løpe til og liker pop/rock og sanger jeg har hørt før. Liker å synge og danse litt når refrenget kommer ;o) Har du noen favoritter du kunne tenke deg å dele med meg??

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Det första som slog mig var faktiskt något helt annat än pop/rock: Prokofiev "Dance of the Knights/Montagues and Capulets. Du känner säkert igen den. Den skulle jag vilja ha under en springtur i skogen eller i New York! Sen är ju "Dancing queen" ganska passande också!.

Frk. Løpeskjørt sa...

Her er min løpeliste: http://open.spotify.com/user/tonenp

Hehe, ang Fredrik som ikke vil bli tatt bilde av, sånn er det med min minste også. Nå er han snart 9, men i mange, mange år har vi bare hatt tullebilder av ham.

Kaptein Kayser´s Cabin sa...

Musikktips: John Grant "Queen of Denmark", Oh Mercy "Great Barrier Greef", Guillemots "Walk the River", Midlake "The Trials of Van Occupanther"/"The Courage of Others", The Clientele "Bonfires of the Heath", Ed Harcourt "Lustre", Eric Hutchinson "Sounds Like This", Iron & Wine "Around the Well", Nada Surf "Let Go" (albumtitler i anførselstegn).