Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

onsdag 8. juni 2011

Avgang New York om 12 timer

I Norge er klokka 8 og reisefellene mine er nok snart på vei. Reisefeberen har begynt å snike seg på og kofferten står klar i gangen.
Siste treningsinnspurt er unnagjort og nå blir det bare superhyggelig å møte noen kjente og glade mennesker i New York! Blir ikke så mye sosialt liv her utover det med familien så jeg gleder meg veldig!
Treningen i dag ble oppvarming ute og 5x400meter på mølla på 14km/t. Leste bloggen til Anna og måtte jo prøve. Hun hadde tatt runden to ganger, for meg var det i dag mer enn greit nok med en runde. Tror makspulsen min er 187, hadde fine, voldsomt høye pulskurver på intervallene.

De siste dagene har vi hatt strålende vær og ettermiddagene har blitt tilbrakt ved bassenget. Fredrik har lært seg å svømme (selv om han, som meg da jeg var liten, bruker mer tid under vann enn over -også når han svømmer) og Teodor er på god vei. Fra å være redd for å få vann i ansiktet har nå Teodor gått over til 2/3 av tiden under vann han også.
Neste uke fortsetter Teodor på svømmetrening og Fredrik skal begynne. Fredrik ble forhindret på forrige kurs grunnet armbruddet. Har i tillegg meldt ham på noe som heter Camp Menlo, et dagtilbud i 1 uke der de bruker 50/50 tid i vann og på land. Dette i stedenfor skole på dagtid. Vi får se om jeg kanskje må prøve å få til en uke til for ham når det nærmer seg hjemreise, han er sååå lei seg for at skolen snart er over og ble i dag skuffa over at han bare skulle på camp i en uke. Samtidig er han veldig begeistret over at det kun er 8 lørdager til vi skal hjem. Litt ambivalent er det lov å være :o)

Sånn ser det det ut, stort sett.
Jeg følger bare med på antall sekunder mellom hver gang de er oppe..


Kara fra Sahara


Fredrik ville også veldig gjerne at jeg skulle skrive en hilsen til Moffa: Fredrik har vært på over 2 meters dyp og hentet opp en dykkerakett!

2 kommentarer:

Charlotta sa...

Lycka till i NY!

Silja sa...

Masse lykke til; gleder meg til å høre om opplevelsen!! :-)