Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

tirsdag 2. august 2011

Laguna Beach

Vi har flyttet på oss, fra Manhatten Beach til Dana Point. Hotellet ligger helt nede på stranden og det er tid for strand og etterhvert Disneyland.
For de som ikke har vært i LA før så kan jeg bare si at byen er STOR! Jeg ville vel nesten heller ha kalt det et digert område med flere byer. Det tar nok to timer å kjøre fra øvre til nedre del, så det er liksom ikke helt sånn; hey, du bor i LA du også -stikk over på en kaffe en dag da!
Vi har holdt oss utenfor Down Town der skyskraperne er og utenom det er det få bygg som er på mer enn 3 etasjer. Og grunnen til at jeg kaller det et område med flere byer er at man kjører gjennom "en by" for så å komme mer eller mindre ut i ødemarken før det materialiserer seg et nytt tettsted eller by.

Uansett. Dana Point er nok et litt "upper class" feriested. Husene her er enorme og det er tett i tett med beachhouses med privatstrender nedenfor. Men med det følger også velfriserte fellesområder, fine parkområder, bra butikker og lite søppel.
I dag har vi vært på Laguna Beach, 10 minutter kjøring nordover. Morsomme bølger og gøy med sand. Deilig med ferie og hele familien sammen.
Til lunsj spiste Jarle og jeg fisk. Måtte tenke hardt for å huske siste gang jeg spiste det. Vi har reist i lang tid nå og bare såvidt vært i leiligheten før vi flyttet ut. Så vi er midt i junkfoodmarerittland. Blir stort sett loffemat, syltetøy, pizza, hamburger, spaghetti. Kjenner det på magen, både inni og utenpå..


Store bølger er moro for store og små


Teodor vil helst leke i sanden og her har jeg gravd dem ned.
De likte det så godt at de bare ble liggende der og bygde slott på magene sine


Teo fikk pute og det var nesten umulig å få ham opp igjen
(fordi han ikke ville ut altså, ikke fordi han satt fast..)

Trening
I dag har jeg endelig fått en ordentlig tur. La ut i solnedgangen og kom akkurat 2km da veien sluttet. Valget: Ut på highway 1 der det ikke er lovlig for fotgjengere eller ned på den private stranden der bare rikingene får lov til å putte de velfriserte beina sine.
Å så deilig å skru Ipoden høyt på, løpe avgårde på stranden og overse ethvert blikk. Og gudene vet om jeg ble tilsnakket, jeg hørte ikke et kvekk. Men what a view!! Bred strand, hav så langt man kan se, mest sannsynlig et hus eller to som har vært i en Hollywoodfilm, løpe litt opp og ned for å unngå bølgeskvulp og solen som gikk ned mens jeg løp tilbake i motvind og  myk sand.
Kan ikke akkurat skryte av tiden jeg brukte på mila, men god og svett og med enda en fin opplevelse i baggasjen kom jeg lykkelig tilbake til hotellet.

1 kommentar:

Charlotta sa...

Låter och ser helt underbart härligt ut! Och så bra att ni har hittat en "metod" att få älskade Teodor att ligga stilla: bara gräv ner honom!!!
("a bless" är ordbekreftelsen denna gång!)