Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

onsdag 3. august 2011

Las Vegas og Yosemite -tilbakeblikk

Avslutningen på road trip 2 gikk fra Zion tilbake til Las Vegas, overnatting i Mammoth Lake, gjennom Yosemite og så hjem.

Har vært innom kartet for å regne ut antall miles i bil og det ble 1776 miles. Dette tilsvarer 285mil... OMG!! Og det utsetter man seg selv og barna for frivillig! Godt vi har en god bil, sier jeg bare.

Runde 2 i Vegas ble roligere enn den første turen. Vi var på Tahiti Village, et hotell der vi hadde en stor suite med eget kjøkken og deilig stort bad. Bassengområdet er helt utrolig her. Det er et basseng som går som en elv med strøm og man ligger oppi en "badering" og duver rundt og rundt.
I det andre bassenget er det en sandstrand!!! og flere "armer" ut der det er grunt mok til å ta med seg solsengene. Totalt kan de lengste barna stå hele veien, så det var ikke superstress å passe på de minste hele tiden.
Vi orket ikke dra inn til byen en gang. Ble bare på hotellet og varmet opp pizza.

Overnattingen i Mammoth Lake og møte med bjørnene har jeg allerede beskrevet. Det var også der vi fikk vite om massakren i Oslo, et mareritt å følge fra andre siden av kloden. Jeg orket ikke blogge noen dager etter det, så det er derfor dette innlegget kommer så sent.

Her kommer et par bilder fra road tripen som fikk oss til å glise litt:


3,5mil til nærmeste bordell. Dette måtte vi se..


And here it is...
Dagens hundrekroners spørsmål:
Hvem i huleste, heiteste drar midt ut i Mojaveørkenen, 3 timer fra sivilisasjonen, for litt moro i disse campingvognene??
Det må være noen ekstraordinære fruentimmere det er snakk om.

Turen gikk videre til Yosemite. Dalen alle beskriver som "unik", "fantastisk", "et must". Vi kjørte først over Tioga Pass (hovedveien gjennom Yosemite) og spiste på en kjempekul liten hippielandsby og hadde en stopp der vi kikket over til "The Valley" og fikk bilder med Half Dome i bakgrunnen. Så langt var turen superfin og vi gledet oss til å ta "The Valley" nærmere i øyesyn. Nedover hårnålssvinger og gjennom nedbrent skog økte nysgjerrigheten. Vi stoppet først ved et fossefall og gutta fikk løpe litt og grøsset da de fikk ansiktene sprutet ned av kaldt fossevann. 


I hippielandsbyen ble Fredrik invitert med på fisking og fikk denne lille krabaten på kroken. Fisketur på 3000 meters høyde, ikke hver dag man får blitt med på :o)


Half Dome i bakgrunnen

Men så var det stopp. Lørdag ettermiddag og det var rett og slett fullt av biler og mennesker som skulle gjennom denne parken. Vi fikk ikke stoppet noe sted, ikke gått mer tur, ikke kommet nærmere noen av landemerkene vi har hørt så mye om og sett bilder av.
Så Yosemite ble en nedtur for oss. Vi sto 2 timer!!!! i kø og barna fikk tissepauser ut av bilen bare for å få rørt på seg. Arg.

Yosemite på sitt verste?


Half Dome var vakker i solnedgangen, men dette var det nærmeste vi kom

2 kommentarer:

Charlotta sa...

Ja, det måste vara några speciella damer, som står ut mer än en minut att vara där och ha det jobbet! Knappast de mest fräscha kunderna heller. Usch, vad deppig jag blir över människosläktet.
Nu ska jag dra till Trondheim på turné med operan och Verdis Requiem i Nidarosdomen. Blir nog en stark upplevelse med tanke på vad som har hänt här i Norge. Kram!

Tale sa...

He he... jeg må le av bordellopplegget !! At noen lar seg friste av det stusslige opplegget der er ikke til å tro ;o). Utrolig synd at dere ikke kom inn i Yosemite ! Men med det opplegget de kjører i parken med tillatelse til å ta med inn egen bil, så er det ikke rart at det blir kork midt i ferien. Burde ikke vært lov å kjøre med egen bil inn der i det hele tatt.