Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

mandag 1. august 2011

Hollywood og Santa Monica Beach

Vi spiste en over middels frokost, akkkurat som vi begynner å bli vant til og satte kursen mot Hollywood. Vi liker veldig lite å stå i kø, men parkerte i nærheten av Hollywood Boulevard og spaserte opp og ned denne. LA er vannvittig stort, det ville nok blitt regnet som flere byer i norsk standard. Det er flere sentre og STORE veier og flyplass (LAX) midt i byen. Vi måtte kjøre relativt langt før kjente gatenavn som Melrose, Venice og Sunset Boulevard kom til syne.
Vi orket ikke mer av kaoset enn noen timer i Boulevarden. Kan godt hende vi har gått glipp av masse spennende i byen, men for oss var det deilig med en fontene å løpe i og en benk å sitte på før vi valgte tivoli på stranden.

Vi fant en fontene i et kjøpesenter og der ble vi.
Behøver ikke være så fancy for at det skal være funksjonelt

Forstørrer man dette bildet ser man "Hollywood" skiltet i bakgrunnen

Frokosten kan godt være dyr når man venter så lenge
at barna spiser mer enn en gjennsnittlig voksen til barnepris

Litt manipulert bilde
Kan godt ha dette på veggen

Familien Hildrum på Santa Monica Beach


Klar til avgang

Veldig stolt, spent og glad langt der oppe i luften

Ingen kommentarer: