Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

fredag 18. februar 2011

Første besøk fra Norge!

Vi venter tre runder med besøk under oppholdet vårt her i California og i dag hentet vi Arvid, Charlotta og Jarl på flyplassen. De har allerede vært en uke i Los Angeles og det verste jet-laget har gitt seg.
Arvid er en av de to bestekompisene til Fredrik. Fredrik, Arvid og Jakob gikk sammen i barnehage da de var 2/3 år. Etter at de kom i hver sine barnehager fordi de ble større har familiene holdt kontakt og de siste årene har vi spist middag sammen en gang i uka og vi fikk også besøk av denne gjengen da vi var i Nordreisa.
Da Fredrik og Arvid så hverandre på flyplassen, løp de rett i armene på hverandre og klemte lenge. Da gråt mammaene (oppdaget nå i kveld at jeg hadde "gråtemaskara" under det ene øyet. Det sier noe om frekvensen av speilsjekking hos en småbarnsmor). Fantastisk å se hvor glade de er i hverandre og vi setter stor pris på at de kommer den lange veien. For Fredrik spesielt er det vanskelig å ikke kunne språket her og det er ikke så lett å finne seg nye venner.
Rett før vi dro til flyplassen fikk vi dessverre en mail om at Jakob er syk og at lege ikke anbefaler ham å reise den lange turen hit. De har derfor valgt å avbestille turen :o(  Kjempetrist. Men basselusker og annet svineri er det ikke så lett å kontrollere, spesielt ikke i denne årstiden. Så masse klemmer og tanker til Tale og Jakob -We miss you!

I dag prøvde jeg en Moccafrappuccino... Beste beskrivelse må være sjokolademilkshake med kaffe. M-M-M. Blir fort en favoritt når temperaturen stiger igjen.


Charlotta spurte utover kvelden om det var noen matbutikker i nærheten hvorpå første reaksjon fra meg var: "Ja da, vi har en 7eleven rett over veien. Der har de både is og øl".
Litt uheldig uttalelse kanskje, ikke de to ingrediensene det går mest av (selv om ølkonsumet er høyere her enn hjemme, med 4 kroner boksen er det lett tilgjengelig).
Men på kvelden kunne vi jo ikke annet enn å gå til anskaffelse av favoritten, Ben&Jerry`s is med cookiedeig biter i, åhhh.
Finnes den ikke i Norge så kommer jeg til å blande og lage selv.

1 kommentar:

Vegard sa...

Hei hei ingunn! Vi fikk link til bloggen din fra muttern. Så kult at du skriver blogg! Skjønner at dere har det bra selv om det har vært litt stress... Ser du skriver at dere Venter 3 runder m besøk. Er det inkludert oss? Om ikke, er det bare å rydde plass i kalenderen, vi kommer:-) hils bruttern og gutta!! Silje & vegard