Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

mandag 21. februar 2011

Vellykket butikkbesøk med 4 unger på slep

Jarle dro på jobb og de to mammaene tok det rolig på morgenen. Etter å ha brutt loven med seks i bilen i går tok vi en ny spansk en og kjørte bort til Stanford. Det er President`s Day i dag og folk har stort sett fri og derfor mindre trafikk, færre mennesker på universitetet og lettere å parkere både her og der. Derfor tok vi sjansen.

Tuslet litt rundt på Stanford og kikket på de gamle, verdige bygningene. Det er et vakkert universitet og veldig fine områder å gå tur i. Stanford har den største samlingen av skulptøren Auguste Rodin i verden og en av skulpturene står utendørs og ble studert, forsøkt klatret på og undersøkt anatomien av.Vi spiste lunsj med Jarle og så måtte han jobbe litt igjen. Kjøpte noen barnebøker på engelsk før vi igjen pakket oss inn i bilen. For er man sju mennesker i heimen trengs det en del mat.
Vi kjørte med to handlevogner, jeg med de tre største i henholdsvis gul og rød bil forrest, en i handlevognen og en i barnesete nærmest meg. Vi fikk noen blikk for å si det sånn. Men det viktigste for oss var at barna var happy, at vi fikk med det vi måtte og at vi hadde alle fire med oss ut igjen. Da får det heller være at vi lokket med is om de oppførte seg bra.
Favorittisen for tiden er Häagen-Dazs, Dulce de Leche med Caramel, å gud bedre. Her er det bare å løpe på. Favoritten spares selvfølgelig til barna er i seng.

Jarle skal passe de tre største barna i morgen og damene skal på shopping til byen. Gutta er derfor ute og kjøper drager, fly og andre morosaker de kan leke med i morgen. Minstegutten derimot måtte bli hjemme. Han var litt ulykkelig da de andre dro og fikk lov til å leke i kjøkkenskapet:

1 kommentar:

Unknown sa...

Skjønner at dere har aktive og hyggelige dager - og det var jo nedtur at Tale og Jacob ikke kom.
Men Hørte på sms at Jacob er bedre. Jeg har levert bursdagsgaver som Tale skulle ta med i kofferten til alle som har bursdag i mars - får sende dem i posten.
Her er det mye snø - i kveld er det bortkjøring av snø i gata, så jeg skal parkere bilen et eller annet sted så lenge.
Klem og hilsen til alle, fra mamma