Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 12. februar 2011

Fisherman`s Wharf

Fikk meg en fin treningsøkt på formiddagen med et par km på mølla og så Bodypump.

Kjørte etter det til San Francisco og hadde en super dag i storbyen. Da vi skulle parkere, et eller annet sted nedover i Hyde Street, kom vi til de bratteste bakkene jeg har kjørt i noen gang. Det var helt forferdelig både opp- og nedover. Og i tillegg var man forventet å stoppe på toppene og vente på kryssende trafikk!! Det var jo umulig å se hva som kom, fotgjenger? Cabelcar? Brannbil? Ingenting? Det verste var allikevel da vi forsøkte å parkere i en sånn nedoverbakke, man snur bilen 90 grader med snuten mot fortauet. Jarle, gutta og jeg satte i et høyt UÆHHH da vi en stund trodde bilden skulle tippe og rulle sidelengs nedover.



Snuta nedover er en ting, men sidelengs, mmm

Cabelcars fra filmene, her mellom bakker
Og så nedover, jahooo

Vi fikk ikke kjørt cabelcar i dag, det var veldig lang kø.
Begynte byturen i Sjømannskirken der Jarle ble døpt i hinne hårde dager. Fikk en mail fra svigermor om at de for anledningen hadde barnevakt for første gang etter at han ble født og at svigers tok San Fran by night før dåpen... Men han ble døpt altså, var avslutningen på mailen ;o) Skjønner hva hun mener med å utnytte en etterlengtet barnevaktkveld.
Kjøpte med den ene boksen makrell i tomat de hadde, til rundt 35 kroner.. og litt fiskesuppe.

The Hildrums
Etter det tuslet vi litt rundt nede ved pire 45, i gamledager endte highway101 her og man reiste over "bay`en" med båt. Det var før Golden Gate:
Utsikten fra Sjømannskirka i Hyde street
Gutta løp rett ned på stranda og fant en liten robåt. Fredrik satt filosofisk og rodde i sanden en stund før han utbrøt at han gledet seg til å dra til Stryken igjen med Moa og overnatte der med henne ;o) Åhhh
(Stryken er altså hytta til mamma oppe ved Harestuvannet)

Spiste middag på en fortausrestaurant og koste oss veldig i sola, akkurat som vi har drømt om.

Og det hele var verdt boten på $50 vi fikk for å stå parkert i mer enn 2 timer, sidelengs var liksom ikke noe alternativ..

1 kommentar:

Astri Hildrum sa...

Hei, så morsomt med blogg, skal følge med! Er på besøk hos Torstein i Bergen, veldig hyggelig. Hils alle! Astri