Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 19. februar 2011

ROSA

Viste Charlotta hvor enkelt det er å lage blogg, og så insisterte hun på at bloggen min måtte bli rosa, og vips, nå er den det.
Så hvis noen blir sjøsyke, skriv en kommentar og så kanskje den blir beige igjen ;o)

RÅÅSA

Dagens trening: heve hånda til munnen ved inntak av øl, vin, popcorn, potetgull, quesedillas, gullfisk, kanelboller, chokolatechip cookie. Lenge leve du dårlige samvittighet.
Mon tro om det er vinen som gjorde at jeg gikk med på å endre til rosa??

1 kommentar:

Sol sa...

Hei HEI Ingun!!
Så hyggelig å lese bloggen din, og snik-titte litt inn på det spennende livet deres i Usa!! -Hadde nemlig besøk både i går og i dag av din kjære mor!! Kjempekoselig å se henne igjen !
-Så hun ga meg adressen, og jeg tenkte ...hmm søren at jeg nettopp hadde slettet min egen blog da, jeg startet da jeg var gravid med Sevastian ( Typisk...som mange andre)-Og etterpå når han kom ut ble det jo lite tid til oppdatering !! Så slettet jeg den, men jeg må si jeg fikk litt lyst,og inspirasjon ifra din blogg til å lage en ny en...-jeg skrev den egentlig fordi vi har litt familie i Argenitna som gjerne vil se og høre litt om vår hverdag..-(Federico min samboer har sin familie der). kanskje jeg får lage en nye en en dag!!?? -En kjempefin blogg du har ivertfall, og jeg ser vi igrunn har mange like interesser, og skrive om litt av de samme tingene, ville vert koselig å fulgt hverandre her...-i " husfruenes frustrerte stunder..." så kan vi " Få ut" mye av de samme tingene i hverdagen tenker jeg..hehe.
Jeg begynner å bli god på å være "husfrue jeg også!! " Sebastian er 8 mnd snart og jeg har ett halvt år til min permisjon går ut.( Skal vel gjerne jobbe littegrann før det men har perm fra min "egen faste jobb til da). Oki kanskje vi blir å følge hverandre etterhvert da!? Håper du syns det er greit at jeg følger deg ivertfall! Lykke til og kos deg videre med dine husfrusysler i " Over there"...!! Klemmer fra Marte SOLbakken ;))