Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

onsdag 23. februar 2011

Treningsmål og oppskrifter

Bare en liten kommentar nå på morgenen (8.30 her, 17.30 i Norge). Har fått kommentarer på at jeg bør lage meg treningsmål og at det er ønskelig med noen skikkelig gode, amerikanske oppskrifter.
Et mål som er nevnt er New York marathon, men 10km som distanse. Svigerinne Silje har det som gulrot for sin egen løpetrening på Nesodden. NY Marathon går av stabelen lørdag 11. juni. Jeg følger kollega fra SATS Anna sin blogg, ikkesaaperfekt, med link på høyre side i min blogg. Hun kommenterer et sted at 10km er akkurat langt nok til at det er mulig å presse seg helt forferdelig hardt hele tiden og satser selv på halvmarathon, 21km.
Har ikke løpt noen av distansene enda, men med litt trening og uten sprint bør jeg kunne klare 21km før juni, på den annen side ville 1mil tatt kortere tid, så ble det mer tid til shopping ;o)
He, he. Hvis noen kan hjelpe meg litt videre, så kan det hende det blir New York tur. Surfet litt i går og det så ut som man trengte resultater fra tidligere løp for å bli med på halvmarathon. Stemmer dette? Eller er det en start for den gemene hop som bare vil prøve å gjennomføre? Vegard, du kan sikkert masse om dette etter at du deltok på hel!!! marathon i fjor. Har du tips om mailsider etc blir jeg glad.
Og hvis dette blir en realitet trenger jeg også et treningsopplegg. Nytter ikke sitte i sofaen å spise is da, og droppe treninga (orket ikke da Jarle kom etter sin løpetur kl 22 i går).


Ellers var det oppskrifter. Har lagd American pancakes og Chokolate Chip Cookies. De siste er himmelske og farlig gode. Spesielt når de er nystekte og sjokoladen fortsatt er lunken.. Har også forsøkt med karamellbiter, åhhh, vann i munnen. Har også fått en oppskrift med kokos, havregryn og rosiner. Og i tillegg til at cookie-oppskriften skal være en litt sunnere variant (de har kuttet eggeplommene, men fortsatt er halve oppskriften brunt og hvitt sukker..) vil det bli den enkleste å forklare for seg selv når man snoker i skapet. Har ikke prøvd den enda.
Lover å legge inn oppskriftene så fort jeg kan. Nå rives leiligheten, og jeg bør gå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Ingunn!

Halvmaraton i New York går av stabelen 20. mars, så da begynner du å få knapt med tid... New York Mini ( 10 km ) som Silje og søsteren er påmeldt, har du bedre tid til. Det er 11. juni i Central Park. Påmelding kan gjøres her: http://www.nyrr.org/races/2011/mini/raceinfo.asp

Tror Silje synes det hadde vært veldig kult om du ble med på det!

Når det gjelder treningsprogram ligger det noen fine her: 11.http://www.oslomaraton.no/deltager/trening/treningsprogram/

Her er alt vel. Vi skal i kollen i dag og se på sprinten, det blir bra!!! Hils gutta! Vegard