Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

torsdag 24. februar 2011

Når får man medaljen?

Klokka 11 var vi på plass på bilutleien. Og ingen flere ulovligheter lenger, Marte..Er faktisk ikke helt sikker på om det kanskje er litt lovlig her i Amerika? Med seks i bilen??
Vel, ferden videre foregikk med en sju-seter og turen gikk kjempefint med medbragte barneseter og GPS (for man må ikke finne på å leie, boosterseat koster $13,50 på Walmart og GPS rundt $100).
Kjørte langs østsiden av San Francisco og fikk med alle Pierene bortover og den andre store bybroa som er mye større enn Golden Gate er også verdt en kikk.
Uten dikkedarer fikk vi parkert og to voksne og fire barn kikket på Sjøløver (og luktet dem), tuslet litt rundt på pier 39, kikket litt på spillehaller (gutta ville veldig gjerne skyte, bokse, kjøre, men det ble det ikke noe av). Fikk oss litt mat, alle kom seg på do (som andre småbarnsforeldre skjønner kan være et problem når man har med seg fire stykk) og så skulle vi ut igjen.

Da kom regnet vi hadde ventet på. Våte, kalde, sure og grinete tuslet vi bortover Fisherman`s Wharf. En del kommentarer som ikke egner seg på trykk langs den ruta. Sto så en halv time i kø for å få kjørt Cabelcar, men DET var gøy. Disse gamle trikkene som går rett opp og rett ned disse bratte gatene. Skle bortover de glatte setene og utsikten var super, selv i lett yr. De anbefalte ikke tur-retur med små barn, og det skjønner jeg. En halvtime i åpen vogn var greit. Fant en Trolley ved Powell street (Cabelcaren vi tok gikk fra Fisherman`s Wharf til Powell) og den tok oss tilbake til pier 39. Vi trodde en stund Arvid mistet en tann på turen, men den løse tanna var der fortsatt, så hvor kom den lille tanna fra? Det viste seg å være en bit av glidlåsen, Teodor sovnet og Jarl skrek. Føreren var lettere oppgitt.


Vi måtte nesten vise gjestene Golden Gate også og kjørte over i mørket. Masse lys og masse biler, så en opplevelse er det jo uansett.
En lettere redusert gjeng ankom Menlo Park rundt kl 20. Slitne og sultne.
Og overskriften i dag kom altså fra en lettere frustrert american housewife, for det hadde vært deilig med litt kredit på denne siden av evigheten.
Dette er et bilde av et bilde, det ser man av blitsen. Men det er veldig kult
og viser hvor bratt det er i San Fran. 

Ingen kommentarer: