Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

onsdag 16. februar 2011

Litt av hvert om alt og ingenting

I dag har jeg ikke klart å motivere meg til å gjøre så mye i det hele tatt. Barna ble levert på skole og barnehage. Jeg kjørte videre til 24hourfitness som ligger 4km fra barnehagen for å sjekke lokalene. Golds ligger for langt unna og jeg klarer ikke komme meg dit mer enn den ene tirsdagen i uka. De har to 24hf ved siden av hverandre, det ene er helt nytt og fresht, fint svømmebasseng etc, men koster $65 i måneden. Ikke avskrekkende dyrt, men det "gamle senteret" vegg i vegg koster $32/mnd og har en timeplan som passer meg mye bedre. 2 bodypumptimer kl 9.30 i uka. Planen må være å løpe fram og tilbake fra barnehagen de to gangene og parkere bilen der, og kanskje jeg kommer meg bort en dag til i løpet av uka også. De har fin barnepass også, det har de ikke på Golds.
Jeg meldte meg inn jeg, så per dags dato har jeg to medlemsskap. Må finne ut hvordan jeg enklest får meldt meg ut fra Golds.


Etter det fant jeg en Walmart -stor butikkjede med alt mulig. Mye søppel og dårlig kvalitet og jeg fant en edderkopp blandt gummistøvlene.. Endte allikevel opp med et par småting. Inkludert støvler til Teodor som så nesten slik ut (og jeg trippelsjekket at det ikke var edderkopper i).

Har også fått anbefalt Whole Foods for å få tak i grovmel. I butikkene generelt har de All Purpose Flour (hvetemel) og Whole Wheat Flour (sammalt hvete) og ellers sukker og melis og sirup og honning og søtt, hvitt, enkelt. Hvor er rugmelet liksom? Og grovbaksten? Begynner å bli lei av å spise hvetebagels. Whole Foods er mye dyrere enn konkurrentene, men har organisk mat og superfreshe ferskvaredisker. Frukt og grønt, skalldyr og kjøtt, bakevarer og et stort område med hjemmelaget ferdigmat og egenplukk salat, suppe og you name it. Fant èn bitte liten pose organisk rugmel til over 15 kroner og fikk med meg en pakke med 8 shrimp tempura roll -sushi. Mmmmmm.
Nå må jeg ut igjen og hente barn. Arg. Det regner ute. Så hva skal man finne på da? Får ihvertfall stoppe og dra med meg en Starbucks på veien, så blir nok dagen litt lysere igjen.
Minstesøster, Benedicte, anbefalte Moccafrappuccino. Mmm, det høres også godt ut.

Ps: har hørt at noen har sendt melding til meg via en link på siden, altså ikke i kommentarfeltet. De har ikke kommet fram til meg, så mulig jeg har gjort noe feil da jeg registrerte meg for blogging. Man kan enten raskt registrere seg hos Google, så kan man skrive kommentarer i kommentarfeltene under innleggene eller maile meg: ingunnmosshildrum@hotmail.com
Vet ikke om mailadressen min ligger her noe sted heller. Vel, det får jeg se på senere, nå bærer det ut i regnet.

Det ble inne-kose-dag, god mat og tur på tredemølla på kvelden for mor. Hadde vært deilig om jeg får til en styrketrening i morgen, blir nok lite av det med gjester i huset. Kanskje jeg får løpt en tur eller to i løpet av uka. Føler jeg er godt i gang.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Flott at du får trent. Jeg har faktisk klart to ganger i uka på F&S, er fornøyd med det. I går kveld var Finn og jeg ute og skravla over et glass vin på Stolen. I morgen etter jobb tar jeg bussen til Lillesand til Sol og Bjørn. Har ikke sett det nye huset deres, og heller ikke minsten til Marthe - blir kos. Blir kommentaren mellom oss to eller for alle følgerne dine? Greit å vite.
Her er opplysningene fra Postbanken og Mastercard:
Bet.frist: 20.febr. minimumbeløp kr. 2.550,-
kontonr. 83865984599
Skyldig beløp per 04.02.11 kr. 84.796,71
klem fra mamma

Ingunn sa...

Ha, ha. Ja, så hvis noen andre har lyst til å betale bilen vår så finnes all informasjon dere trenger i kommentaren over.
Ingunn