Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

mandag 28. februar 2011

Tilbake til Californiahverdagen

Fredrik og Jarle syklet avgårde til skolen 7.50. Teodor og jeg var litt senere ute, men var i barnehagen ca 8.45. Jeg fikk meg en trening og nøt en liten halvtime lunsj. Har vel strengt tatt ikke engang vært alene på do de siste 10 dagene og koste meg med roen.
De nye brillene satt ikke helt godt, de gled ned på nesen når jeg beveget meg (fungerer ikke så bra når man har aktive barn, eller egentlig ikke i det hele tatt). Ved kjøp av briller på Sunglass Hut får man livslang justering med på kjøpet og det er en butikk på Stanford kjøpesenter. Mens jeg sto i kø så jeg de rååålekre Gucci`ene. Med 3 mnd åpent kjøp ble det bytte.. (Følte behov for å kommentere dette da jeg liksom allerede har utbasunert innkjøp av Pradabriller. For de observante ville det jo sett ut som jeg fråtser i briller, någet jeg ikke gjør. Tredje paret på 10 år).


Handlet litt mat og hentet barn her og der og så tok vi en tur i parken. Deilig vær, det er jo typisk nå som vi ikke har gjester lenger. Skateparken i den ene delen av parken har til nå vært uutforsket område. Tidlig på ettermiddagen var det noen barn på guttas alder som lekte der med sparkesykkel og Fredrik fikk skikkelig fart på sykkelen etterhvert. Veldig morsomt! Teodor på sparkesykkel var en litt mindre sikker aktivitet da han holdt på å falle ned den store rampen og ikke turte rulle ned de små bakkene. Utfordringen lå i at han rygger og styrer i en fart -nemlig full fart, og jeg løper i helene hans og prøver å unngå katastrofer. Noen større ungdommer kom for å skate og gutta mine klarte ikke holde seg til en halvdel av området. Valgte derfor  å ta dem med ut. Da kom det noen voksne karer og gjorde triks med sykler. Kuult! På vei til bilen senere så jeg at Fredrik syklet ned små kanter og prøvde å hoppe litt, tydelig påvirket av gutta fra Calcutta. Akkurat som jeg oppførte meg da jeg kom ut fra pippifilmer da jeg var liten.


Men gutta er trøtte etter kort natt og mye aktivitet den siste tiden og behovet for TV-titting meldte seg, både for gutta og for mor. Nå ligger de slengt på sofaen og jeg blogger ;o) Mandager er litt tøffe da Jarle har et statistikkurs som varer helt til 20.00. Har derfor bestukket gutta med pannekaker.

3 kommentarer:

Silje Sandmæl sa...

Rååålekre briller snuppa. Grattis. De ser helt supre ut. Og du ser helt fantastisk ut, som alltid, pena:-)

Anonym sa...

Morsning från andra sidan jordklotet!
Nu är vi hemma igen! Tack för fantastiska dagar! Det var smärtsamt att vinka farväl i säkerhetskontrollen - plötsligt var allt över! Åt pasta på flygplatsen, vilket var en superkaotisk upplevelse. Jarl freaka ut helt, trång restaurant och en norrman som kom på att denna damen (jag alltså) skall jag ha en hyggelig prat med över en öl... men hjälpa till??? Suck. Resan gick bra. Jarl och Arvid sov oroligt, men i princip hela överresan. Heathrow gick över förväntan och sista flygresan deckade Arvid helt. Ögon gick faktiskt helt i kors. Jarl höll igång, men somnade i bilen och vaknade lägligt när jag la honom i sängen hemma. Vi la oss allihopa vid halv tvåtiden. Arvid somnade efter en halvtimme och Jarl minns jag inte helt... Nu är Arvid i barnehagen, ville jättegärna, och Jarl är en sväng med sin pappa. Jag ska försöka jobba.
Ännu ett stort tack för att vi fick besöka er! Stor kram från oss alla!
Stiligt med med beige blogg också! Kram igen
Charlotta

Unknown sa...

hærlige sunglasses. hot mommy:-) Veldig imponert av Treningsdagboken.