Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

tirsdag 15. mars 2011

Fredrik 6 år


Rusten "Hurra for deg", muffin med lys og sparkesykkel med gnister sto på frokostprogrammet. Nå har storegutta syklet til skolen. Jarle skal bli med inn og lese en liten historie for alle barna og i går pakket smågutta og jeg inn 24 små gaver til alle barna i Fredrik sin klasse. En liten penn, et selvlysende armbånd og en ballong. Sånne småpakker med eks 15 armbånd eller 6 penner koster 1$. De har mange sånne små oppmuntringsgaver her, en hel stand på et senter som heter Target.
Lykkelig stor gutt!


Ja, nå nærmer denne store dagen seg slutten og

kjære alle dere der hjemme;
Tusen takk for masse hilsner på kommentarfelt her i bloggen, på mail, post, telefon, sms, skype, facebook. Alle har virkelig gått inn for å få en hilsen over det store havet og vi sitter her og snakker om det med tårer i øynene og savner dere så masse! Det er fint å være oss fire, men hadde ikke klart oss særlig lenge uten venner og familie i det hele tatt rundt. Det er så deilig at folk bryr seg og følger med på hvordan vi har det.
Tusen takk!

Fredrik hoppet ut av bilen i fart da vi kom inn i garasjen for å prøve sparkesykkelen. Den var "WOW" og noe han har ønsket seg lenge. Den lagde faktisk kjempekule gnister også, så jeg skjønner gutten godt. Vi tok en liten tur bort i parken, men mor holdt på å bli gal av "spidermonkey on crack", altså Teodor. Leste uttrykket på en amerikansk blogg og lover å utdype utsagnet ved en senere anledning..

Etterhvert ble det middag med påfølgende kjøpekake. Iskake sammen med sjokoladekake og noe blått på toppen selvfølgelig.


Så var det gavebordet som var fylt med lego, spill, klokke, penal og fjernstyrt bil. Teodor fikk også noen smågaver for å holde sånn nogenlunde fred i huset. Han fikk en sjørøverskute som til og med måtte være med på do...
Avsluttet med en Pinjata. Et sånt papirkledd dyr eller andre figurer fylt med godteri og evnt andre smågreier. Fredrik slo til det stakkars dyret hang kroppsløst igjen i hånda til Jarle.
Nok E-stoffer for en stund er inntatt og det er vel usikkert om noen av oss klarer å sove med sukkeret som bruser rundt i årene.Og igjen, tusen takk alle sammen for mottatte hilsner. Dere var med gjennom hele festen og Fredrik uttrykker veldig tydelig at han savner dere masse alle sammen!

5 kommentarer:

Benedicte sa...

Gratulerer masse med dagen til Fredrik! Miss You!! Håper det blir en strålende dag overthere! <3<3 suss fra tante B!

Anonym sa...

SUPERDUPERGRATTIS FREDRIK! 6 ÅR!!!

FRÅN OSS HÄR PÅ OPPLANDSGATA - ARVID, JARL OCH CHARLOTTA!

Vi saknar dig allihopa och särskilt Arvid. Vi tänker massor på dig och alla ni andra förstås.

Hoppas du blir nöjd med din födelsedag på skolan och hemma. Vi får försöka med Skype i helgen.

Massa stora kramar
Arvid, Jarl och Charlotta

Astri Hildrum sa...

Gratulerer med dagen til Fredrik fra oss på Skullerud!!! Tenk, seks år, det er jo nesten ikke til å tro så stor han har blitt! Skjønner at dere har feiret ordentlig flere ganger allerede, det er bra! Vi får ta en fest for å ta igjen det tapte når dere kommer tilbake også. Vi savner dere, Jr etterlyste når han skulle se dere igjen i dag, han hilser også til bursdagsbarnet.

Anonym sa...

GRATULERER MED DAGEN, FREDRIK!! Vi savner deg! Ser ut som du har det veldig bra langt der borte! Stor klem fra Sofia og Anna

Silje Sandmæl sa...

Hurra for deg som fyller ditt år og deg vil vi alle gratulere. Vi sender deg alle en stoooor klem fra tanum som vi håper kommer helt frem til San Fran med vinden..Håper du hadde en super dag. Savner deg Fredrik og Sander og Cedrik gleder seg masse til å se deg snart igjen. Jeg og....savner også mamman din SKIKKELIG!