Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

søndag 20. mars 2011

La Honda

Fantastisk søndag!!
Etter å ha somlet litt rundt i leiligheten på morgenkvisten fikk vi endelig stablet oss inn i bilen. Målet var Santa Cruz, men ingen plan. Vi ville ta kystveien og la inn La Honda som et via-punkt for å komme oss over fjellet og til Stillehavet.

 Dette er Bay Area sett fra Portola Road. Man ser The Dish (en av løperutene min) midt i bildet, Hoover Tour på Stanford litt til venstre og bukten bak selvfølgelig. Havet har jeg nå i ryggen.


Kom til noen fantastiske utsikter oppover for så å kjøre inn i en trolsk skog. Trærne her er som beskrevet før kjempe tjukke i stammene og veldig høye. Noen av disse Redwoodtrærne er visst fra Jesu Kristi tid. Begynner å bli noen år siden det nå..
Kom forbi en liten og smal bro med en sti på andre siden og Jarle bråbremset og nektet å kjøre lenger. Og godt var det, for det ble en fantastisk skogtur og stor opplevelse for hele familien. Lykke.

Her kommer noen bilder fra turen:

Han fant en firkløver!
Turen gikk videre til La Honda, en liten hippielandsby oppe i fjellene. det var i grunnen bare et kryss med noen få bygg på hver side. Lite folk og vi vurderte å kjøre videre hjemover. Valgte allikevel å se om det var mulig å få seg noe mat da det rumlet høyt i fire mager. Endte opp på en fantastisk liten cafè og fikk servert hjemmelagede hamburgere og pommes frites. Salig stillhet da maten ble inntatt og Teo sovnet nesten i maten til slutt.
Sullivan het stedet og arrangerer diverse konserter og arrangementer. Vi fikk også vite at Niel Young bor på en ranch rett ved siden av. Morsomt.


Trening:
Hadde egentlig ikke tenkt til å løpe i dag, men lett sol fra grå himmel og deilig temperatur trakk meg ut allikevel. Begynte rolig og kjente hamburgeren ligge god og tung nede i magen. Beina var tunge og jeg tenkte det var like greit å ta en rolig tur. Men så begynte det å gå lettere og jeg så at tempoet var relativt høøyt over en lengre periode. Og da våkner den derre lille konkurransefyren nede i magen og så var det bare å kjøre på. Etter rundt 7km begynner det å bli vanskelig å holde tempoet oppe og jeg sliter med å holde meg over 11km/timen.

Men endte altså opp med en snittfart på 11km/t til tross for rolig og tung start. Snittpuls 175 og max 189.
10km på 54min20sek Ny pers!

2 kommentarer:

Anna sa...

Veldig koselige bilder, kjekke gutter du har!
Good on you med løpingen, synes du er veldig rask mtp lite løping tidligere. Er nok han konkurransefyren somn har en innvirkning;-)

Ingunn sa...

Nei, er nok ikke mest kjent for å kaste inn håndkle når jeg først har begynt på noe..
Takk for back-up :o)