Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 5. mars 2011

Malibu Grand Prix

I dag har vi vært på go-cart og sprutebåtbane. Jeg hadde regnet feil på høyden til Teodor, så han fikk ikke være med på go-cart. Det ble Jarle og Fredrik som i løpet av fire runder kom ned på en godkjent rundetid på 64 sek.



Happy 5-åring

Det er også to spillehaller på dette området og gutta fikk kjøre litt bil og diverse spill. Teodor fikk også spille på et "gripespill", et sånt hvor man plasserer en klo over en leke og så senker den i håp om at den tar tak og bringer med seg premien til luka. Noe som aldri skjer. Helt til Teodor trykker på ned knappen uten å styre noe som helst og drar med seg en grønn bamse ut til åpningen. Eagle, heter den og sover nå søtt i sengen med minsten.

Og det var først etter dette vi så disse sprutebåtene. Fredrik viste seg å være stor nok til å kjøre selv, så Jarle gadd ikke betale for å kjøre en båt alene. Mor kjørte med Teodor. Fytti katta, det var i grunn først i køen at jeg skjønte at hele vitsen var å sprute på hverandre.. Teodor hylte da han ble våt og prøvde å krype inn i uterus igjen. Vi forsøkte å komme oss unna, men en gjeng utspekulerte småunger omringet oss og spylte oss ned. Jeg var gjennomvåt, sminken rant og det så ut som jeg hadde tissa på meg da vi var ferdige. Teodor krøp fornøyd fram igjen og Fredrik fortalte stolt at han hadde vært med på å omringe oss. Og Jarle sto på land og dokumenterte, veldig fornøyd med å ha trukket dagens lengste strå.


 Klare til avgang og fortsatt i godt humør




En någet misfonøyd fru. Kaldt og vått var det, brrr

Men når jeg ser gjennom bildene nå i ettertid (også de som ikke er lagt ut) ser jeg et litt ondskapsfullt blikk hos madammen også. Vi var nok ikke hakket bedre, og Teodor var ikke i nærheten av å få trykke på skyteknappen, den holdt mor inne kontinuerlig...

For mer info, se her: http://www.malibugrandprix.com/



1 kommentar:

Anonym sa...

Du ser nästan lika nöjd ut som när du provade den rosa kockmössan! Den bilden kan jag använda som utpressning någongång...; ) Ska visa Arvid bilderna på Fredrik och Teodor imorgon. Nu säger jag godnatt på denna sidan av jordklotet.
Kram
Charlotta