Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 10. desember 2011

Løpetur i Hyde Park

Jeg er på jentetur til London og har det fortreffelig. Vi reiste fra Oslo fredag morgen klokka veldig tidlig og tiden brukes vist til shopping, trasking, spising, kose seg med jentene og mer shopping.
Og i dag åpnet det seg en liten luke med tid da jeg rett og slett ikke orket shoppe lenger... Ny løpebukse med vindstopper og ny refleksvest var med på tur. Men det er virkelig millioner av mennesker i denne byen og de virker å være utendørs og fulle av julestemning alle sammen. Ikke så viktig egentlig. Jeg løp litt, gikk litt og fikk sett Hyde Park med Winter Wonderland, Traffalgar Square, mange store og flotte palass som alle kunne vært slott og massevis av syngende nisser og folk i godt humør.

Nå skal jeg ta meg et bad før vi skal ut på middag og klubb :)


Meg i Hyde Park
I bakgrunnen ses Pariserhjulet i Hyde Park der man for tiden har laget et Winter Wonderland
Det var også fullmåne og denne løpe/gåturen var fantastisk!

Denne teksten har fått en liten gjennomgang etter hjemkomst og jeg kan jo legge til at det ene palasset jeg så som liknet på et slott faktisk var Buckingham Palace...
Se først -sjekke kartet etterpå.

4 kommentarer:

Endorfinlykke sa...

Høydepunktet på en ferietur er ofte den sightseeingløpeturen man får skvist inn! Hørtes herlig ut med førjulshelg i London :)

lettbent sa...

Helt enig med Marit; sightseeingløpeturer kan ofte være høydepunkt. Det aller beste synes jeg er å komme meg ut på morgenen før frokost, før alle andre turister. Da får man se severdigheter på en helt annen måte. Om man er heldig og får selskap av soloppgang og morgensol blir det fort ganske magisk. Broen i Praha, spansketrappen og Trevi-fontenen i Roma, Hyde park og gangveiene langs Themsen i London, Djurgården i Stockholm har jeg fått nesten for meg selv på slike turer. NB: Kamera er et must! (c: Nyt London!!

ania sa...

Så flink du er som tar med seg løpeutstyr på jentetur! Ser de ikke litt rært på deg? Jeg blir alltid litt flau når jeg løper på diverse utflukter og i ferien mens alle andre enten sover eller koser seg med mat, men dety gjør godt!!!!

Ingunn sa...

Det fine med løping er at utstyret tar så lite plass i kofferten. Valgte å løpe i et par Nike-sko som jeg også kunne bruke til shopping (fine, men passer ikke til pronasjonsføttene mine, løpebukse, tynn ull og fleece også den nye kule refleksvesten :o) ellers er jo iPhonen helt fantastisk med alt innebygd som man kan tenke seg på tur.

Janicke: ved morgengry var ikke formen god nok for løpetur... Hvis jeg skal til London igjen skal jeg løpe ned til Themsen og forhåpentligvis få bedre treningsutbytte enn jeg fikk denne gangen..