Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

tirsdag 17. januar 2012

Vi har kjøpt hytte/hus!!!!

Lettere euforisk!
Har kjøpt fritidshuset oppe i Osen (se forrige innlegg)
og er klar for Bodypump timen min nå kl 20 og har 13 på venteliste.

Hurra!

9 kommentarer:

Nina sa...

Høres ut som du har en herlig dag!:)

Ingunn sa...

Da vi kjørte utfall hoppet jeg høyere enn jeg har gjort før! Folk må ha trodd jeg var gal der jeg spratt rundt og gliste :) Adrenaliner og endorfiner er deilige saker!

lettbent sa...

Gratulerer! Synes jeg ser deg hoppe rundt. Herlig. (c:

Anonym sa...

Gratulerer:-) Er det ikke boblikt på Osen da? Skjønner at du hoppet rundt:-) Ser fab ut:-)

ania sa...

Gratulerer. Da har du blitt en hus-eieren. Tenk på deilige turer til hytta!!!!

Endorfinlykke sa...

Gratulerer så mye! Høres vidunderlig herlig ut med et slik landsted, dere private lille paradis kommer det til å bli :)

Ane N. sa...

OK Ingunn, nå må jeg bare spørre. Hvorfor i all verden trener du så mye? Og gratulerer med landsted! Legelønninger strekker så sinnssykt langt nå til dags ;)

Ingunn sa...

Hei Ane! Vet ikke om du har trykket slik at du får tilbake oppfølgingskommentaren min, men skal skrive litt om det du spør om ved en senere anledning også. Du kjente meg jo før barn og mens man fortsatt hadde all tid i verden (selv om det definitivt ikke føltes sånn på den tiden..). Jeg hadde masse timer på SATS og var i temmelig god form. Og så kom de barna da, greit nok med nr 1, men etter nr 2 var løpet kjørt. Kom meg aldri i form igjen og blei jeg rett og slett litt deppa. Hadde verken tid eller ork til å gjøre noe med det. Men så dro vi til Uniten og der fikk mor endelig gjort forsetter til virkelighet og resultatet er en livsstil jeg trives mye bedre med. Og det er ikke sååå mye trening, 3-4 ganger i uka synes jeg er helt strålende :o)

Ane N. sa...

Jeg er bare misunnelig vet du! Det var akkurat sånn med meg også. Mye trening i 1. permisjon, men i den 2. gikk det rett vest. Trenger nok en lang Californiatur jeg også! Lenge siden jeg har sett deg nå! Får ta en kaffe på jobb snart.