Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

torsdag 7. juli 2011

Camp Menlo

Fredrik var helt ute av seg da skolen tok sommerferie og har gledet seg veldig til Camp.
Camp er et alternativ til skole og det er mulig å ha de på barnepass etterpå og hente så sent som klokka 18. Men tilbake til Fredrik. Vi hadde meldt ham på en ukes svømmecamp der han møter opp kl 9, de har litt arts and craft på morgenen, får 45minutter svømmetrening i grupper på 4 og 4 barn og så er det lek og frisvømming resten av tiden. Klokka 14 henter jeg ham og da får alle med en saftpose mens de venter på foreldrene.

På onsdager har begge gutta svømmetrening og i går, på bursdagen til Teodor, var både Jarle og jeg med. Fredrik var meldt på i en gruppe med nivå 2 og 3. I går skulle det sjekkes om han skulle videre til freestyle (crawl). Nivå 3 er å svømme rundt 15 meter, armene rett fram, kun spark og med kun en pusterunde underveis.
Dette klarte gutten med stil. Svømmelæreren sa hun nå ville vise ham litt crawl, hvorpå poden på engelsk forteller henne at han allerede kunne en del. Jarle og jeg så på hverandre, svømmelæreren backet ut i bassenget og ba ham vise hva han kunne. Og så crawlet han bort til henne gitt. Vi sto der med tårer i øynene, uvisse om at gutten kunne crawle!! Han fortalte etterpå at han hadde lært det på Camp..


To merker fikk han. Ganske så stolt, både han og foreldrene..

Trening
I dag hadde jeg med Teodor på trening. HAn liker godt å være i barnepassen og jeg fant en time jeg kunne prøve. Camp24 het timen. Jeg tenkte det var litt Hardhausenaktiv, armhevinger, spensthopp etc. Kunne jo være greit. Det viste seg å være 75 minutter med svette og tårer. Vi bokset i forrykende tempo i 30 minutter, hadde en vannvittig styrkedel med sikkert 150 armhevninger totalt og hoppet over kasser, sikkakket over bommer og avsluttet med 10 minutter blytunge mageøvelser. Svetten rant nedover leggene og det er lenge siden jeg har vært så sliten. Instruktøren var rundt 155cm høy, må ha vært Fitnessutøver eller liknende og kjørte selv armhevningene i dobbelt tempo av hva hun telte høyt for oss. Vannvittig!!

3 kommentarer:

Anna sa...

Barn er utrolig flinke til å ta ting fort. Gjett om jeg skulle ønske jeg behersket crawl så lett som bare det...?!
Hørtes ut som en skikkelig bootcamptime. Morsomt med noe det virklig svinger av.

Charlotta sa...

Grattis till Fredrik! Vilken "fisk" han är. Otroligt!!! Han är superduktig. Apropå simning - Arvid var också lite stolt idag - tog sina första simtag (med en liten flytgreja på ryggen) på sin lilla simskola här i grannviken. (17 grader i vattnet!)

Din träningstimme verkade ju nästan vara rena mardrömmen! Sånt man bara ser i amerikanska filmer. Hu! Men du är en fighter! Tuffing!

Ingunn sa...

Anna: Ja, det er utrolig hvordan barn bare flyter med strømmen og får ting til helt naturlig, som svømming og også språk. Her begynner de flatt i vannet, strake armer, sparking med bena, øve på å puste rett opp uten å slutte å sparke. Når de kan det, begynner de med armene som bare blir en jevn og rolig bevegelse på toppen av fremgangen bena lager. Og til slutt pusting ut på sidene. Veldig morsomt å se på hvor tregt de små kroppene padler med armene ifht oss store som gjerne bruker armene mest når vi crawler..

Charlotta: synes nå svømmetrening i 17 grader høres ganske tøft ut også jeg da. Glad jeg slipper...