Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

tirsdag 6. september 2011

Brunette og oppdatering etter paraplyhistorien

Skulle prøve å finne en tittel til dette innlegget og spurte min makker Jarle:
Blondes have more fun, but brunettes can run..
Tja, nå er ihvertfall de blonde lokkene borte for en stund og så får vi se om det blir så kjedelig som man skal ha det til.
Jeg har vært hos frisøren min, Therese, som jobber på Voxx frisører på Frogner. Har gått hos henne i noen år nå og savnet henne masse da vi var i Statene. Etter den mislykkede klippen min hos denne 60 år gamle rockefrisøren fra New York nektet jeg å la en amerikaner så mye som ta på håret mitt før vi var hjemme igjen. Så med 5 1/2 måneds ettervekst og en overbevisning om at høsten skal møtes som brunette troppet jeg opp på Frogner i dag.


Litt lyse striper på toppen, men ellers ganske mørkt.

Teodor
Mange har lurt på hvordan det har gått med lille Teodorvennen som fikk en paraply opp i nesa. Stakkars liten, han er jo litt vimsete da. Men så utrolig full av energi og stort sett glad hele tiden.
Antibiotikakuren fungerte raskt og effektivt og hevelsen har gått helt tilbake.
Men ulykkesfuglen har vært i gang igjen. I dag falt han ned fra taket på lekehuset i barnehagen... Heldigvis ble det med en skrape på hver side av hodet. Man må jo snart begynne å lure på hva vi gjør med ungen. Han er jo alltid blå et eller annet sted. Heldigvis har vi spredt legevaktsbesøkene utover, noen i USA, noen i Troms og noen her i Oslo..


9 kommentarer:

Frk. Løpeskjørt sa...

Så fin på håret! Når jeg så ditt fine lange hår, angret jeg i et lite sekund på at jeg fant frem saksa i går og klipte av meg nesten alt mitt.

Og godt det gikk bra med nesa. Jeg har en snuppe som er ulykkesfugl. Hun er en rolig jente, men har klart å brekke beinet, armen x3, vridd og hovnet opp kneet, forstuet en tommel, blitt banket opp (!) og you name it. Jeg er så glad at alt har skjedd hos venner, i barnehage/skole etc, ellers ville vel folk begynt å lure.
Mens minstemann som er turbo nr 1 har aldri fått noe mer enn blåmerker og skrubbsår.

Charlotta sa...

Jag vill också bli brunette! Ursnyggt!

Apropå Teodor! Han har ju ett supergott humör iallfall. Otroligt, med tanke på vad allt han råkar ut för. Men han låg ju stilla när ni grävde ner honom i sanden. Det hade jag aldrig klarat! (Kanske han har "propulit" - det är iallafall ordbekräftelsen för denna kommentar!)

Frk. Løpeskjørt sa...

Nok et bevis på at ordbekreftelsen reflekterer innholdet. :oP

(Jeg fikk WERMA - det er jo nesten worm) :oP

Anna sa...

Nice! Og velkommen i brunette-gjengen;-)

Sol sa...

lekre dama. Dette kledde du:)

Jannice sa...

Fin som brunette og som blondine du ;)
Men liker deg best som blond :)

Endorfinlykke sa...

Så fin! Vakker både som blondine og brunette :)

Takk for at du minnet meg på å bestille frisørtime, lett å glemme bort seg selv i en hektisk hverdag!

Ingunn sa...

Hei og hopp! Synes det er så festlig at så mange har kommentert hårfargen! Jeg selv er strålende fornøyd og mulig jeg blir enda mørkere eller uten striper neste gang, vi får se. Har også fått noen kommentarer på facebook og noen er liksom sånn "å, nei! -best blond" og så er det mange som synes det er fint (heldigvis). SYnes også det er fint å høre om andre barn som høres like propell ut som han minsten vår. Toneklone har en ulykkesfugl og Silja var en liten vims selv da hun var liten. Vi får bare håpe og tro at det går over. Han datt forresten ned av sklia i dag i barnehagen og fikk kul over nesa... Say no more..

lettbent sa...

Brunetter har det ganske morsomt de også da... (c: Synes det ser kjempefint ut!

Føler nesten at ungene mine er overbeskyttet når jeg leser dette, skjer stort sett ingenting med dem. Eldste har sydd på fingeren og haka da... Minstemor hadde en stund et duploavtrykk i panna (falt ned fra et bord i barnehagen og landet oppå en duplobrikke - kunne nesten lese "DUPLO" i avtrykket. Kult egentlig) men det er leeeenge siden. Men tross alt glad for at jeg slipper besøke legevakten så ofte...