Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

søndag 31. juli 2011

Manhatten Beach

Vi sov lenge på hotell i Pismo Beach, en tre timers kjøretur fra Menlo Park. Vi var ikke fremme før rundt 12 i natt, så det var deilig å slappe av på morgenen.
Gutta kastet innpå en megafrokost med egg, bacon, pølse, pytt-i-panne, bagel, frokostblanding og egenstekt belgisk/amerikansk vaffel. Jeg kikket på i vanntro, og det var stadig plass til mer, og mer, og mer... Ja, ja, når man ikke vet når neste måltid blir er det vel like greit.


Det blåste i Malibu og t-skjortene sto ut som segl.
Her viser gutta muskler

Ved utsjekk klokka 11 (som er den seneste utsjekkingen vi har hatt til nå...)  fant vi ut at det var relativt kjølig, under 20 grader, overskyet og tåkete ned mot kysten. Vi valgte derfor å kjøre videre sørover på direkten. En Starbuckskaffe i holderen og så var vi klare. Mil etter mil med strender. Husene vokste i størrelse ettersom vi kom til Malibu og Santa Monica. Veldig morsomt å se denne biten av kysten "live".

Nå har vi sjekket inn på et hotell ved Manhatten Beach, men noen km fra kysten. Hotellet ligger på en golfbane så det er helt stille og fredelig her, midt i LA.
To lange dager med pakking, flytting og kjøring bak oss. I morgen blir det nok beachdag.

Masse biler, masse sykler, masse filer.
Heldigvis var det flest biler i motsatt retning

Welcome to LA -Santa Monica beach

1 kommentar:

Charlotta sa...

Det var där Arvid, Jarl och jag var! Fina små butiker i backen upp från piren! Arvid klippte håret i en salong på vänster sida, sett från stranden i ryggen. God pizza i en smal och inte så fin restaurang på den samma sidan. Chokladaffär på höger sida! Åt frukost på en klassisk "diner" på huvudgatan, en tvärgata till backen. Arvid och Jarl lekte i den lilla moderna fontänen där man kan kasta mynt. En liten leksaksaffär där. Mysigt ställe iallfall och fin strand. (På min Facebooksida är det där barnen står och spanar ut över havet.) Vi hade stranden för oss själva den dagen. Det var bara så synd att vi inte hade mer tid där.
Fina muskler, pojkar! (Fredrik är väldigt söt med sin glugg!)