Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

fredag 2. september 2011

Paraply i nesa

Ja, så har vi vært på legevakta igjen.
Denne gangen er det Teodor, og det er generelt han som bruker flest klipp på klippekortet vårt. Det er ikke uten grunn jeg har kalt ham en Spider Monkey on Crack. Han sitter aldri stille og han nærmest vibrerer. Hvis han skal si noe, eller prøve å høre etter eller gjøre noe så hopper han opp og ned og det blir bare søl og krøll.

I går fòr han rundt her og fant en paraply i gangen. Han var ikke helt oppmerksom på hva som skjer når man trykker på knappen og en av spilene traff rett i nesa. Neseblod fra begge sider og hovent kinn.
Jeg var ute med venninner i går og fikk ikke dette med meg før i morges. Gutten kom inn på morgenen og venstre øye kunne ikke åpnes... Ikke rødt, ikke puss, ingen sår i huden. Hva var dette??
Etter å ha vært på legevakta vet vi fortsatt ikke hva som har skjedd, men mulig han rett og slett har spiddet seg gjennom nesa og ut i kinnet under øyet...
Tja, er det ikke det ene så er det det andre...

Beklager sjokoladetennene, men noe måtte jeg friste med for å få tatt blodprøve
Antibiotika er påbegynt og forhåpentligvis går dette fort tilbake, ser jo helt gal ut stakkar


Tid
Jeg var redd for det da vi satt i USA og tenkte på hvordan høsten skulle bli. At full jobb, Fredrik som nå har begynt på skolen for andre gang, Teodor i ny barnehage og mann som leverer på morgenen og dermed kommer hjem litt sent, innlæring av Bodypumptime.
Bli`kke mye blogging og trening av det vøtt.
Jeg har jo klart å melde meg på halvmaraton i Oslo 25. sept og skulle jo gjerne hatt en tur eller to på mer enn 5 km... Nei, så ille er det ikke, men lenger enn mila har det ikke blitt i Norge og intervallene er laangt unna. Men i morgen, DA skal det bli så mye bedre..

Og blogging, har jeg tid? Hva skal jeg blogge om? 

4 kommentarer:

Charlotta sa...

Lille, lille Teodor. Måste ju le mitt i allt elände! Men Fredrik rådde mig att Jarl måste hålla sig undan Teodor, så att han inte blev smittad. Dessvärre är han nog det... Framtiden får utvisa i vilken grad!

Nina sa...

Stakkars gutt! Er ikke lett å ha maur i rompa ;)
Du trenger jo ikke å blogge hver dag! Blogg om det du vil :)
Jeg blogger heller ikke hver dag og i utgangspunkte så trudde jeg at jeg kom til å blogge mye mer om løping enn det jeg gjør..

Silja sa...

Huffda.... aktive barn = mange skader! Sånn er det bare ;-) Han ligner forøvrig på meg på det bildet, jeg fikk vepsestikk ved øyet og allergisk reaksjon for noen år siden... ligner VELDIG faktisk hahaha, og atter en gang: huff!! ;-) Høy skadefrekvens er også likt meg som barn: mora mi fryktet alltid det verste da de ringte fra skolen, men som regel var det bare noen små sting som skulle til ;-) Så når jeg ser og leser så gir det en litt sånn gjenkjennende og tragikomisk følelse. God bedring!

Sassa sa...

Huff stakkars Teodor! Håper det går bra med han nå. ang blogging... du trenger jo ikke blogge hver dag- det skal jo være gøy å blogge ikke et ork. Men gøy å følge med på treningen din:)

klm