Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

onsdag 1. juni 2011

Finner vi noe spennende i posten i dag?

I løpet av oppholdet vårt her i Amerika har vi hatt en del besøk. Først ut var Arvid, kompisen til Fredrik, sammen med mamman sin Charlotta og lillebror Jarl på 1 år. Så kom pappa og min søster Tonje i påsken og sist mamma. Vi får også besøk noen dager i juli av Jakob, den andre bestekompisen til Fredrik, og hans mamma og pappa. Under siste besøket velger vi å la gjestene låne leiligheten vår halve tiden så de kan utforske San Francisco på egenhånd og vi får oss litt etterlengtet ferie bare familien.


Dette har vi funnet i postkassa så langt.
Guttene er kjempespente på om de finner noe, og spesielt Teodor

Men det jeg egentlig ville skrive om i dag er kontakten vi har hatt med Hildrumene. Det har blitt Skyping, men forbindelsen er ikke supergod og det har har blitt med noen ganger.
Eva leser som regel bloggen klokken 6 om morgenen før hun setter seg på bussen inn til Oslo og Samferdselsdepartementet (velger kollektivt :o) ).
Og så er det kontakten tilbake til oss og den kommer som lange mails med kommentarer til bloggen og det vi driver med. Det kommer historier fra da Astri og Jarle var små i Oregon, fra da Kjell Ivar var liten og brakk armen, hva familien Hildrum, Hildrum-Grindeland, Hildrum Tufte og Ulstein Kayser driver med i Norge og generelle kommentarer.
Gutta , og dette er mest imponerende, får kort stort sett hver uke med bilder fra Drøbak, Norge, Frankrike og Korsika. Små "blogg-innlegg" fra farmor og farfar i Norge.
Tusen takk, Eva!
Føler jo dere er med på turen dere også :o)

Og kort fortalt er det jo Eva og Kjell Ivar som er mye av grunnen til at oppholdet er mulig for oss. Jarle er også amerikansk statsborger og vi søker for tiden også om pass til gutta.
Kjell Ivar tok sin doktorgrad i Oregon og de hadde først et kortere opphold, før de dro hjem og fikk Astri. Tilbake i USA fikk de Jarle før de dro hjem igjen da han var rundt 1 1/2 år.

 

Ingen kommentarer: