Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 25. juni 2011

Lucile Packard 10km løp

Som jeg kommenterte på forrige innlegg var Fredrik og jeg på spasertur i Menlo Park i dag for å "svi av" $50 som poden fikk da Moffa var på besøk. Det føltes riktig at han fikk kose seg med både lekebutikk og is etter å ha mistet tann i går. Og mens vi ruslet rundt i byen observerte jeg flere mennesker med nummerlapp i hånda. Hva var dette for noe? Et løp?
Overhørte etterhvert to damer snakke sammen hvorpå den ene forteller hun har løpt maraton tre ganger. Jeg kunne ikke dy meg og blandet meg inn og spurte. I morgen skal det være et løp til inntekt for barnesenteret, 5 eller 10km.
Kjente pulsen øke og etter å ha fått stor pose fra lekebutikken og fortsatt slurpende på en is var ikke Fredrik vond å be. Vel borte i løpebutikken viste det seg å være utsolgt, men jeg kunne møte kl 7 og søke lykken... Arg. Men mens jeg sto og forhørte meg om adresse etc kom det et par bort som hadde overhørt min samtale og han hadde dobbeltbooket seg for anledningen og vips fikk jeg kjøpt meg en BIB-brikke (en dings man bruker til individuell registrering av tid) og et startnummer.
Skal løpe med New York mini t-skjorta mi med teksten
"Denne er for Grete"

Så da løper jeg da. To flate 5kilometers runder på Stanfordområdet. Kjenner løypa, kjenner temperaturen. Kan jeg kanskje klare en pers??

3 kommentarer:

lettbent sa...

Så gøy å komme over dette helt tilfeldig, og så gøy at du faktisk får starte. Virker som du har gode muligheter for pers; LYKKE TIL! (c:

Frk. Løpeskjørt sa...

Så gøy! Lykke til!

Og jeg misunner deg den t-skjorta altså.

Nina sa...

Så gøy! Lykke til på løpet! :-)