Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 25. juni 2011

Midtsommeraften


Vi hadde vel ikke de helt store planene for noen midtsommerfeiring og så ble vi invitert til noe som viste seg å bli en stor feiring på svensk vis: midtsommarafton virker ihvertfall for meg å være større i Sverige enn i Norge.

Her spilles det "fiolin". Men vi sang også "Små froskene" og hoppet og sang. Ikke så mange svensker her så vi måtte synge så godt vi kunne for å lage litt liv.

Familien Karlsson har vært her siden januar og drar hjem i morgen. Som en avskjedsfest hadde de midtsommerfest med hoppeslott, sild, poteter og rømme, hamburgere, ost og jordbær, vin og øl. De hadde invitert familier fra skolen, venner og kjente fra området.

God stemning og god mat gjorde dette til en superhyggelig feiring og kveld.

Guttene før festen -før tannen til Fredrik ble dratt ut


Som kameradame blir man sjeldent tatt bilde av. Her har jeg tvunget Fredrik til å ta bilde, på parkeringsplassen...
Nye sandaler fra Michael Kors. Har også kjøpt meg en snoben veske i samme farge, en litt stor som rommer masse. Den var på tilbud og ble handlet inn før New York turen.
Armbåndet er superlekkert og er fra Snø. Har fått det av venninnen min, Silje


Og gratulerer så mye til svigermor Eva som hadde fødselsdag i går og feirer den på Korsica sammen med Vegard og familie. Hurra!

Og til Torstein, svigerbror, som hadde bursdag på St. Hans Aften!

Ingen kommentarer: