Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

fredag 24. juni 2011

Fredrik tannløs!

Da var første Amerikatannen trukket ut! Mor har fått den store ære og Fredrik vekslet mellom å skrike av smerte og glede. Nå er han bare kjempeglad og insisterer på at mor må lage blogg.


Har trukket ut tenner på både Arvid og Jakob før (kompisene til Fredrik) og det var på tide at jeg trakk ut en på Fredrik også :o)
Nå får vi se om tannfeen finner veien til Menlo Park.

4 kommentarer:

Frk. Løpeskjørt sa...

Stas å være tannløs! Satser på at tannfeen finner fram.

Og du fikk til kommentarfeltet. :o)

lettbent sa...

Det er rart hvor spennende og gøy det er å miste tenner når man er barn, og hvor skremmende tanken er å miste tenner som voksen. Har hatt mareritt om det. Har en seksåring som mister fortenner for tiden her også. De ser ganske morsomme ut! (c:

Charlotta sa...

Nej men vilken tuffing! Detta ska jag visa för Arvid imorgon! Tannfeen hittade iallafall Arvid i Amerikat, så Fredrik kan nog vara lugn. Är du säker på att du valde rätt yrke?!
Vi har överlevt midsommarhelgen här i Sverige. Godis, bullar, maränger och tårtor. Så nu är de flesta rustade för 16 grader i vattnet... Jag tänker INTE bada, om jag så får betalt, men Arvid doppade sig faktiskt idag. (Dessvärre har inte dans runt midsommarstången brännt motsvarande kalorier.)

Ingunn sa...

Ja, nå har jeg visst fått til kommentarfeltet litt bedre, takk Tone!

Neste tann forsvinner hvert øyeblikk, så da får vi vel en lesbende liten gutt en stund. Rart når alle tennene forsvinner på en gang. Det er enda fler som er løse..

Og ja, tannfeen fant fram. 3 gullblanke 1$ mynter lå i glasset, og så fikk poden lov til å kjøpe hva han ville for 50$ lappen han hadde fått av Moffa. Det ble leker og en fantastisk softis iblandet en halv skål med egenplukket smågodt!