Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

søndag 20. februar 2011

Rolig søndag

Det ble litt sent i går, ser med forferdelse at jeg faktisk farget bloggen rosa i løpet av natten. Vel, det skal få stå noen dager til. Blir litt kontrast til disse perfekte mammabloggene som bare er hvite og svarte.

Vi omrokkerte litt på gjester og beboere og i natt sov gutta på hver sine madrasser på vårt rom. Master bedrooms her i USA er som regel store, og det er vårt også. Eget bad og en liten gang med skap som et lite walk-in-closet. Førstemann krøp opp i sengen litt før ni, ikke verst.


Været er bedre i dag og vi dro en tur i parken. Jarle gikk bort med de to største og Charlotta og jeg kjørte -via Starbucks. Charlotta har begynt å drikke kaffe etter at hun for en ukes tid siden kom til LA. Det var såvidt de kom seg på tur de også, med minstemann innlagt på sykehus med div alvorlige virus helt fram til avreise. Kaffe var eneste måte å overleve på når jet-laget gjorde at barna våknet i 3-4 tiden og ikke var mulige å få til å sove igjen.
Så i dag ble det en Mocha Frappuccino på Lotta, en Caramel Latte på meg og en dobbelshot cappuccino på Jarle. Den første smaker virkelig bare godteri, men ble litt kald på en vinterdag i California. Vel er det sol, men temperaturen har nok sunket til under 10 grader.

Etter å ha klatret og løpt fra seg tok mødrene igjen med seg minsteguttene på handletur. Vi måtte bare innom Target sånn at Charlotta kunne plukke ut litt kule barnegreier og ha med hjem igjen til Norge. Minsten hylte fra vi satte oss i bilen til vi kom hjem og Teodor hadde visst ikke løpt fra seg og måtte dessuten tisse. Vi kjørte rundt med en kjempehandlevogn med plass til 3 barn!!! , Jarl skrek og Teodor spratt opp og ned og satte seg på brød og frukt om hverandre. Ikke veldig artig. Glemte halvparten av det vi egentlig burde ha handlet..

Nå skal vi ut en tur igjen og se på skolen til Fredrik. Det er jo litt stas, da.


Fire barn i bilen og en mamma i baggasjen. Den var ny...
Vi skulle 4 kvartaler en søndag ettermiddag og tok sjansen

Skolen er kjempefin og Kindergarten har et inngjerdet område med mulighet for basket, fotball, sandkasselek og klatring. Høy standard på lekeområdene vi har vært på til nå.Må også ta med et skummelt bilde av Charlotta som ikke kom seg ut av bilen igjen. Stakkaren måtte fotograferes før hun slapp ut...


Avsluttet dagen med en deilig tur på mølla. Liker den løpinga bedre og bedre. Har begynt å legge jakka over tallene på displayet så jeg slipper å se på hvert eneste sekund som tikker av gårde og plutselig tikker minuttene av gårde som bare det. Formen kommer seg også og ser at jeg på den korte tiden jeg har løpt har økt tempoet ganske mye. Merker at kondisen blir bedre.
Med Iphonen hadde jeg tenkt til å gjøre de samme utregningene på løpeturer ute, med litt ekstrautsyr får man regnet ut puls, hastighet og kan legge turen inn på Google earth (kart). Nå får jeg forsøke å finne andre løsninger. Må konkurrere mot noe, for det er jo ikke moro å løpe...

6 kommentarer:

Sol sa...

Koselig å lese litt her igjen Ingunn!! Ser ut som dere koser dere i Usa !!-Livet er nok litt annerledes der nede ! Ikke verst at dere får litt besøk fra norge også!! Det er alltid koselig! -Vi bodde i spania i 6 år, og hadde enormt med besøk, kos !! --Jeg fant ut at jeg hadde slettet den gamle bloggen,ja men likevel lå profilen min der, så nå ga du meg inspirasjon til å lage en ny en !!- http://solcito-sol.blogspot.com/ så da kan vi jo følge hverandre om du vil ;)) Ha en fin mandag ! Nå skal jeg på Sumba trening, hærlig!! Klemmer!

Anonym sa...

Så roligt man verkar ha där borta i Amerika! . Glada barn och mammor som plötsligt börjat dricka kaffe!.När platserna i bilen inte räcker till så löser man även det med ett leende på läpparna.

Happy shopping önskar jag mammorna på er barnfria dag !
Kram Carina

Anonym sa...

Hei Ingunn! Ser at du trenger et mål for treningen. Her er mitt: NY mini 11.juni!! Jeg er allerede påmeldt og det hjelper på motivasjonen;) Tar du utfordringen!? Klem fra Silje svigerinne

Ingunn sa...

Hei Silje! Ny mini 11.juni? Unnskyld, men den er mulig å feiltolke, planlegger dere ny baby eller skal du ut å løpe langt? Planlegger du løping i San Francisco i juni så er jeg med;o)
Ingunn

Anonym sa...

Ingen ny mini før NY mini;) Jeg skal løpe 10 km i Central park. Måtte ha et mål som lokket med mer enn bare løpingen...Kanskje vi kombinerer det med et besøk til San Francisco før eller etter hvis det passer for dere?!

Anonym sa...

Haha! Bra at dere dokumenterte ulovligheten med bagasjeromkjøring og la det på internett :)

-Marte Petrikke-