Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

søndag 3. april 2011

Utflukt til Santa Cruz

Super dag!
Vi slappet av hjemme, skypet litt med familie i Norge og kom oss ikke ut før etter 12 (typisk oss). Hoppet i bilen og kjørte over fjellet og ned til Santa Cruz, totalt en kjøretur på ca 1 time. Visste ikke helt hva vi kunne vente oss, men visste om et tivoli og at vi skulle til kysten.
Stranden var stor og bre og det virket som store deler av byen hadde flyttet ut i det fine været. Folk var glade, gikk på rulleskøyter, spilte strandvolleyball, tuslet rundt.

Teodor, Jarle og Fredrik foran stranden

På vei inn på tivoli

Bloggeren koser seg i solen

Gutta deler en brusboks med to sugerør

Vi brukte litt tid gjennom tivoliet først, mye lyd og mye farge. Barna syntes det var kjempespennende. Solen skinte, men det var ikke for varmt og supert å tusle rundt. Spiste litt og så fikk barna sitt høyeste ønske oppfylt, karuseller! Et område hadde karuseller som guttene kunne ta og vi hadde det morsomt, både store og små.

Teodor er klar for å kjøre drage berg- og dalbane

Fredrik prøvde seg i klatreveggen


Vi dro videre ned på stranda og Fredrik, sosial som få, fikk seg noen venner med en gang og gikk i gang med å bygge hytte av drivved og så badet han. Teodor syntes bølgene var litt skumle (selv om de var små og absolutt ikke i nærheten av ham) og hjalp heller de store med å finne pinner.

Teodor

Fredrik tok seg en dukkert

Gutta boys bar stokker og pinner

Strand, tivoli, fint vær. Blir nesten ikke bedre.
Teodor med lang ettermiddagsskygge

Gutta ville ikke videre så vi ble i grunn bare liggende der på stranden. Dette er absolutt et sted vi kommer til å reise tilbake til og som vi anbefaler andre å dra innom også. Knall!

Teodor
(han hang med meg i dag og det har derfor blitt litt mange Teo-bilder)


2 kommentarer:

Unknown sa...

Santa Cruz is a fun place....glad to see you had a great day.

Ingunn sa...

Yes, we loved it! But nothing can beat the Black Widow and the stories about the snake and the bear :o)
So nice that you read my blog, or at least look at the pictures ;o)