Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

mandag 11. april 2011

Treningsoppdatering

Trening
Ja, i dag skulle det trenes. Løpetur i helgen ble det bare ikke noe av (måtte jo holde denne pensjonisten med selskap på safeway i går og plutselig var det mørkt gitt). Satte for en stund tilbake opp et mål som het å løpe fra barnehagen til trening og så tilbake igjen.
Sto opp tidligere enn vanlig, leverte i barnehagen og løp lykkelig avsted. det går ikke veldig fort altså. Men uten altfor mye ubehag løpes det for tiden på 10,6km/t i snitt. Men hadde mer trening foran meg og gadd ikke presse på.

Bodypump 77. Nytt program. Oi da. Nytt program betyr at man ikke er helt sikker på hvor mye vekter man skal ha på. Man blir alltid ferferdelig støl og det er alltid et eller annet nytt som gjør at man blir litt mer sliten enn man pleier. Jeg tror det er det samme programmet vi lanserer på SATS i disse dager også og et par tunge ting var rygg-sangen der det var mange runder skulderpress etter hverandre i kombinasjonen. Det var også mange knebøy der man går helt ned, halvveis opp og ned igjen, 8 ganger!!! før man fikk komme opp igjen. Å du store så sure beina var. Men kjenner at jeg begynner å bli vant til denne typen syretrening og det blir aldri like ille som første gang jeg var med.

Men da vi var ferdige var det med tungt hjerte jeg koblet meg til Garminen igjen, trakk på meg den svette genseren og startet på turen tilbake til bilen, uhuu. Men holdt 10,6km/t den veien også og tikker inn 10km i treningsdagboka.
Har et mål om å kjøre på litt denne uka etter en rolig helg. Pappa og Tonje kommer snart og vet ikke hvor mye jeg får trent da. Tonje har blitt supersprek siste årene og trener masse med Katrine, vår stesøster (som også har vist vannvittig ståpåvilje hva gjelder trening og vilje til endring).
Håper vi kan få til noe trening sammen mens de er her.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jippi:) You go girl med treninga!! Du er så god!!:)Katrine

Ingunn sa...

Hei Katrine! Jeg måtte faktisk gå inn og endre litt på innlegget etter at du kommenterte for du fortjener virkelig kreditt for endringene du har gjort med livet ditt. Trening er så superdeilig, og spesielt følelsen når man har gjennomført noe som var skikkelig vondt underveis. Et annet gode er jo selvfølgelig at formen blir bedre, man mestrer mer og kroppen endres og blir sterkere, ikke dårlige bivirkninger det ... :o)

Anonym sa...

Ja det er så sant:) Skal innrømme at noen ganger har det vært blod,svette og tårer. Men er heldigvis der at nå skjønner jeg at jeg aldri kommer til å "falle" tilbake igjen, for nå er trening så god vane for meg. Du har jo alltid vært supersprek, men sannelig går det ann å bli sprek selv om man har ett dårlig utgangspunkt også, det har hvertfall jeg lært:) Jeg for min del sverger til tung styrketrening, men burde så absolutt bli bedre til å løpe og da er du en stor motivasjon:) Stå på Ingunn! Skal sørge for at Toni får med seg en stoooor pose med smågodt-krokodiller til deg, er det noe annet smågodt du vil jeg skal ta oppi posen ??

Ingunn sa...

Mer smågodt ja!!! Salte lakrisputepadder, sure føtter, sure padder. Vann i munnen igjen ;o)
Kondisjonstrening er viktig i tillegg til styrken. Hjertet har godt av pulstreningen og det indre teller jo også litt hva gjelder resultater. Men det viktigste er å finne noe man liker og som man kan fortsette å gjøre etter at den store entusiasmen har lagt seg. Alle kan kjempe seg gjennom noen måneder med diskomfort, men år... Da må man like den nye vanen sin først.