Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

tirsdag 12. april 2011

ARMBRUDD!!!!!!

Heisan!
Vi har hatt en liten ulykke her og dette blogginnlegget skrives fra sykehuset. Ingen er død, alt blir bra, men Fredrik har skadet seg ganske stygt.

Vi var i parken i dag og Fredrik var i skateparken og hadde i dag med seg sykkelen sin som han har brukt der så mange ganger før. Vi har vært der stort sett hver dag siste månedene, men i dag var det veldig mange folk der. Det var en gjeng med skatere jeg ikke har sett der før og en gang gikk jeg faktsik bort til han ene og sa jeg syntes han skatet litt for nær de små barna. De hoppet og og gled langs en kant der vi pleier å sitte og landet rett ved inngangen.

På et tidspunkt var jeg utenfor med Teodor da jeg hører Fredrik skrike til.
Jeg ser ham oppå sykkelen ved utgangen, en skater holdt ham og sa da jeg kom til at han hadde truffet ham etter at han gled bortover, men klarte å gripe tak i ham så han ikke falt over sykkelen.

Vel hjemme, etter mye overtaling og gråting, var gutten veldig ute av seg og ville bare sitte rolig. Men han var helt klar på at han måtte til sykehuset, for NOE var galt inni der, sa han.
Jeg kjente og styrte litt med venstre armen og overarmen var veldig smertefull og hardere enn den andre. Fant fram forsikringspapirer og kjørte til the emergency room, ER.

Må gå videre nå, kort resyme før jeg skriver mer i morgen:
Røntgen, spiralbrudd i overarmen, laske noen dager før gips i 3-4 uker...

Gutten er full av morfin, har lyst på cheeseburger, har eget rom med TV og har det ganske bra.

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Stackars lille Fredrik!!! Åh, vad vi tänker på dig nu. Vi skulle så gärna ha besökt dig. Och inte minst skriva en hälsning på gipset, när det väl kommer på! Nu är vi alldeles för lång borta, för att kunna hjälpa och uppmuntra dig.
Stor, stor kram från oss på Opplandsgata
Arvid, Jarl och Charlotta

Kaptein Kayser´s Cabin sa...

Uff da, men bra å høre at Fredrik fortsatt kan se på tv og spise cheeseburger (og de er ganske gode i USA, for de bruker cheddar istedet for vanlig ost). På den lyse siden får han en veldig tøff gips som venner kan signere og tegne på. Hils og god bedring! Hilsen Torstein & Sunniva

Anna sa...

åå så utrolig kjipt! Og akkurat nå med svømming og alt. Men bedre nå enn om en måned, da sommeren virkelig setter inn og gips er varmt og uutholdelig.Og så høres det ut som om han etter forholdene har det bra da;-)