Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

lørdag 16. april 2011

Utforsking av nærområdet

Hurra for besøk. Min søster Tonje og pappa

10 bokser makrell, 3 store bokser leverpostei, 10 poser suppe, 1 kg krokodiller, 5 norkse barnefilmer, tegneserier til barna, aviser og ukeblader. Rene julaften :o)

Barna var spente på gjestene og var tidlig i gang, arg. Deilig frokost og rolig morgen før Jarle kastet seg på sykkelen og vi andre kjørte til Stanford (tør ikke kjøre rundt med noen i bagasjen når vi har politi i bilen heller... ). Jarle, Fredrik og pappa var faktisk en tur i Menlo Park før vi dro også, det var kunstutstilling og visselig masse spennende å se på. Pappa kommenterte etter å ha sett Teodor i aksjon senere på dagen at det kanskje var like greit at han ikke var med da bildene var dyre og glasset skjørt. Spider Monkey + knuselige ting = ingen god kombinasjon (det er heldigvis IKEA her og han bruker fortsatt plasttallerkner og kopper derfra.. -en dyd av nødvendighet)

Formiddagen var overskyet og jeg insisterte på bukser og jakke. Det viste seg å bli mer bikinivær. Vi dro til Stanford og smågutta kastet deler av habiten og peilet inn nærmeste fontene.


Kaldt vann

Vi var oppe i Hoover Tower og hadde utsikt over hele området fra San Jose og opp til San Francisco. Området er flatt og derfor fint å få litt oversikt fra oven. Vi lunsjet litt før vi dro videre:


Teodor lekte med denne vanndingsen (hva heter de egentlig da??? jernteppe..) ganske så lenge. De to hjulene på siden var låst sammen med kjetting og hengelås og mor slappet av. 10 sekunder etter at dette bildet ble tatt skrudde Fredrik på en kran på toppen og spruten sto rett opp i lufta og samtidig i ryggen på Teodor som hylte, Fredrik jublet over den fantastiske regnbuen han hadde laget, gjestene rundt oss fikk seg en god latter og mor (altså meg) var på beina på under 1 sekund og fikk avverget de store katastrofene (setter sjeldent giret i fri med de to bajasene i nærheten, det er direkte til 2. gir og klutsjen inne for rask start).

Vi kjørte en tur til Half Moon Bay. Fantastisk tur gjennom skogen og over fjellet der vi plutselig og uventet kjørte inn i en sky. På andre siden kunne jeg fortelle at "her er Stillehavet" og gjestene måtte bare nikke og si ja, vel. For sikten var sjaber og ikke en dråpe hav i sikte (hørte et forsiktig bølgeskvulp i ny og ne).

Tidlig kveld for gjestene som rundt kl 20 skjønte at de allikevel var litt preget av jet-lag(kl 5 norsk tid) og Fredrik var i seng etter Moffa -noe han var meget stolt av :o)

I morgen blir det San Franciscotur. Håper på fint vær.

3 kommentarer:

Anna sa...

Koselig med besøk. Pen søster (hun likner litt på deg ?) og kjekk pappa ;-)
Kos deg med Se& Hør og krokodiller!

Anonym sa...

Håper dere har det knall! Jeg er hjemme med mamma og vi holder på med studier begge to- er misunnelige!! klem Katrine

Charlotta sa...

Och en annan är i Sverige och njuter av bl.a. skumbananer, limpa (svenskt sött bröd!) och vackra Stockholmsvyer! Förstår precis hur det känns för er efter att ha fått ett sådant fantastiskt norskt paket!
Hälsa far och syster!
Stor kram