Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

onsdag 20. april 2011

Kyst og skog og shopping

Vi har internettforbindelse 50% av tiden dersom man sitter oppe i det ene hjørnet av dobbeltsenga. Med pappa i stua, Fredrik og Tonje på det ene rommet og Teodor inne hos oss er det ikke så store muligheter for blogging.


I går ble det shopping på formiddagen mens Teodor var noen timer i barnehagen. Tonje har blitt en racer i faget og kommer gang på gang løpende "hvor mye blir det i kroner egentlig??" Mye bra å få tak i og rimeligere enn hjemme. Vi plukket opp Teodor og kjørte nedover mot kysten. Sol, men blåst gjorde det litt kjøling på stranda i Santa Cruz, men det var deilig å ligge rolig der en stund mens gutta koste seg med pinner. Fredrik er litt redusert med den ene armen, men klarer seg veldig godt og klager ikke. Kjempeflink!
Kikket litt på tivoliet også, men denne gangen ble det ikke karusellkjøring.

Søskenkjærlighet

Enarmet banditt


I dag har Barack Obama vært på besøk på Stanford så vi ble anbefalt å følge barna til fots eller på sykkel til barnehagen da veiene rundt Stanford ville være stengt. Valgte derfor å ha poden hjemme. Det ble først en liten tur i parken vår (Burgess Park) der vi var på lekeplassen, Fredrik var for første gang tilbake og så på skateparken, vi så på endene, svømmebassengene, parkanlegget og kikket på livet.

Tante Tonje og Teodor

Pappa foran et relativt lite tre, 5 meter rundt fant vi ut.

Spiste litt lunsj og tok turen opp i skogen ved La Honda.
Fantastisk hvordan lufta forandrer seg, blir ren og klar og vi kom vel fram til at det luktet en slags frisk svak tjærelukt blandet med blomster og blader. Pappa og jeg fant hver vår firkløver og i tillegg fant jeg en femkløver!! Hørt om det før? Må være en merkelig mutasjon og vi begynte å se etter aliens eller annet unaturlig i omegn ;o)


Fire


...og fem! Helt sant, det femte bladet ligger under de andre fire.
Nå bare mååå jeg bli lykkelig altså.Men DETTE treet er stort. Se pitte lille borti der da!


Teodor var lykkelig på svømmekurs igjen og dykket mange ganger under vann. Kjempemorsomt å se på. Og som lillebror er det fint å få litt aleneoppmerksomhet også, på noen av de tingene som storebror selvfølgelig fikk masse oppmerksomhet på den gang han skulle lære dette og som liksom ikke er like spennende gang nr to. Tonje fikk være med og vi satt bare og gliste.
Kom så hjem til deilig hjemmelaget middag. Pappa hadde laget svinebiffer i brunsaus med råstekte poteter og grønnsaker. Slurp! Luksus.

Ingen kommentarer: