Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

mandag 25. april 2011

Alcatraz og siste del av besøket

Takk for nå! Vi ønsker dere god tur hjem og kos dere med den norske våren og sommeren :o)


Påske
Først var det påske. Her feires dagen på søndagen og det er ellers ingen helligdager sånn vi er vant til i Norge. (Men påskepynt har de hatt lenge, og jeg så noen som tok julepynten av hagetreet og i samme slengen tok på påskepynt...)
På onsdag i forrige uke fikk vi en stor pakke på døra fra Grass Valley, den var fra Randi og Garth. Den inneholdt oppmuntringsgaver til Fredrik og også en haug med små påskeegg fylt med godteri. Jeg er ikke vant til det, men her går man altså på påskeeggjakt. Så etter pappas (altså Moffas) hjemmelagde kjøttkaker på lørdag fikk gutta skattekartlapper med tegninger av hvor eggene var gjemt. Stor stas og stormende jubel. 11 egg til hver ble det.
Alcatraz
Allerede på onsdag bestilte vi billetter til Alcatraz. Vi brant oss på dette tidligere i uka og dette ville vi ha med oss før Lyngdølene vendte nesene hjem.
Pappa og Tonje tok toget og så møttes vi på pier 33 der båtene går fra. Fantastisk utsikt fra båten og bildene gjengir ikke byen rettferdig.Småguttene var tålmodige, men det går stort sett i 100 allikevel. Så det var haukeblikk fra mor og far og vi fikk bare med oss 2/3 av audioguiden inne i selve fengselsdelen. Veldig spennende å være der de verste av de verste var. Når man oppførte seg dårlig i et annet fengsel kom man til Alcatraz. Cellene er minimale og fluktmulighetene få.

Fredrik og Teodor

Teodor hørte på info på engelsk. Utrolig at dingsen ikke gikk i stykker...

Det var sol og fint selv om vinden la et kaldt drag i lufta. Like greit når man skal gå en del. Vi hadde en kjempehyggelig dag ute på øya i bukta.

Tonje, Teodor, Fredrik, Jarle og pappa

Jarle og Fredrik

Teodor med spidermanbriller

Vi har også klart å få et par bilder av The Hildrums så her kommer de:Vi avsluttet søndagen med biffmiddag på restaurant (Jarle ofret seg og tok smågutta hjem). Og i dag morges, før avgang kl 8.15 fikk Tonje endelig kjøpt den etterlengtede IPad 2`en. Hurra! Og det mener jeg virkelig etter at hun har stått opp kl 6.00 tre dager for å stille seg i kø. I dag syntes de så synd på henne når de ikke hadde fått leveranse til Appelbutikken at hun fikk kjøpe en ekstra de har liggende dersom noen må bytte en ødelagt. Da var jenta glad gitt!

Nå har vi fulgt gjestene til flyplassen. Alt har gått greit og flyet til Toronto skulle etter planen nå være i lufta. Nå skal det vaskes her.

Ingen kommentarer: