Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

søndag 15. mai 2011

Bursdagsfeiring i parken

Mamma er innlosjert sammen med gutta og etter en lettere hektisk leggerunde i går sov alle lenge. Jarle jobber med et paper han skal levere et utkast til i løpet av helgen og stresser med det. Han skal presentere det på et seminar på fredag for en professor Woody og mulighetene for konstruktive tilbakemeldinger er gode. Han jobber nå dag og natt for å levere noe han er fornøyd med.

Mamma, gutta og jeg tok det litt mer rolig på morgenkvisten. Litt tegning og spising før vi kjøpte bursdagsgave og Starbuckskaffer og dro til en park i Redwood City der Luke skulle feire sin 6 års dag. Dette er andre bursdagen vi er i, 5. invitasjonen. Systemet er sånn at vi får en e-mail via Evite der det står hvem-hva-hvor og man svarer ja-nei-kanskje. Man legger også ved en personlig tekst. Egentlig ganske effektivt og greit, men langt unna hjemmesnekrede prinsesseinvitasjoner som legges i hyllene på skolen.


Uansett. Det var lagt opp til vannlek i parken og barna plukket opp en vannpistol hver på vei inn. Inngjerdet område med noen fontenere, klatrestativ, sklier, sandkasse etc. Barna koste seg og vi voksne minglet rundt og hadde det relativt avslappende og greit. Deilig at det var såpass uformelt og fint. Høydepunktet var den store, blå kaka og Teodor fikk beskjed om å ikke ta på kremen. Da bøyde han seg like greit frem og sleiket forsiktig på den...
Mye action, men fin dag i Menlo Park/Redwood City. Kjempefint å ha Moa på besøk. Nå har vi noen sosiale greier på tapetet de neste dagene og så blir det litt utforskning av området innimellom.

Stor blå kake

Trening
Fikk en kommentar fra Anna som ble borte etter at "Blogger" var nede her om dagen. For å få bedre tempo til New York er oppskriften to intervalløkter i uka, en med kortere intervaller på 400-1000 meter xfler og en med fra 1000-3000 meter xfler.
I dag ble det 1 mile på 8mph (ca 13km/t) x 2. Hadde spist så mye spaghetti og kjøttdeig at jeg nesten kastet opp og droppet den tredje runden. Men en liten økt ble det, greit nok.

Ingen kommentarer: