Om meg

Bildet mitt
Vålerenga, Oslo, Norway
Jeg er en aktiv småbarnsmor med full jobb, 2 gutter på 4 og 6 år, instruktør på SATS og en ganske fersk interesse for løping. Begynte bloggelivet da vi var 7 måneder i USA i 2011 og skrev små reisebrev hjem. Liker å blogge og nå blir det mest om trening, men litt blir det også om hverdagsliv, mat, Osen og nytt landsted og ting jeg tilfeldigvis ønsker å kommentere. Min mail: ingunnmosshildrum@hotmail.com

tirsdag 17. mai 2011

HIPP HIPP

Rart å våkne til en 17. mai uten å skulle i frokostselskap, ingen vin til lunsj, ingen bunader, ingen blomsternde syriner og flagg fra annenhver balkong. Ingen leker på skolen og ingen fest i hagen hos mamma.

Mamma med 4 av barna. Nina hadde gått hjem og lille Ane er for liten for bokstund


Formiddagen gikk som den pleier, skole, barnehage -ingen 17. mai fri her. Mamma og jeg dro påshopping/cafè igjen, været er ikke helt med oss.
Jarle er fortsatt buissy, buissy, men sendte artikkelen fra seg i dag sånn at kritikerne virkelig kan dissikere og maltraktere den fram til fredag. Beskjeden om at vi skulle ha med mat til festen kom derfor i seneste laget (kl14 og vi skulle være på festen kl 16), men vi svingte oss rundt og lagde til både brokkolisalat, maiskolber og cookies. Kjøpte kjøtt og pølser på veien og entret festen 20 minutter for sent, men med pene, rene klær, alle med flagg, sløyfer, slips og fløyter. Det ble riktig så hyggelig med 9 voksne og 6 barn. Deilig mat, masse kaker og ungene lekte fint sammen og mye av tiden helt selv oppe i andre etasje (småbarnsforeldre skjønner nok best hva jeg mener med det).
Mette og fornøyde tuslet vi oss hjem litt over sju, åpnet vinen og kastet hullete strømpebukser. Nå skal vi bare slappe av.


Kjempefornøyd med nytt slips -hurra!

Ble stor feiring hos oss også, selv om det ikke ble tog og feiring hele dagen
(noen amerikanske flagg innimellom også, inkluderende disse barna)

Kreative sjeler lager morsomme kaker, her ostekake med flagg på og cookiesene mine


Håper alle har hatt en super dag hjemme i Norge, har sett en del kommentarer på facebook og stort sett ser det ut som folk har kost seg. I dag har vi savnet Norge veldig.

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Gratulerar med dagen, så här i efterskott!
Det verkar som ni fick en fin nationaldag iallafall! (Tänk att fira den på fel dag!!! Corny!)
Själva la vi om planerna, då nano-Midas slår helt bakut, pga att det är slut med amning. Han är supersint, så turen till Stokke blev det inget av. Vi hittade familjen Jensen Vikesund utanför Rema på Galgeberg och drog ned till stan: såg på stora tåget, gick sen ner till Operan och fikade vid vattnet och så vi åt en måltid på restaurangen där. Så upp till Vålerenga skole, där de hade anordnat massor av ting. En mycket trevlig dag. Vi gläder oss till nästa års firing, då ni är tillbaka!
Stora kramar

Tale sa...

Jeg har bare en kommentar... du må gratulere Jarle med det superduperkule slipset - han kledde det godt ;o))(he he...)

Forøvrig slutter jeg meg til Charlottas gratulasjon over.
Klemmer fra meg også :o)

Unknown sa...

Riktig god 17.mai som var...:) Her hjemme hadde vi frokost og så ut å se på livet i byen. Laaang og hyggelig dag. klem Solveig